.

.

Купички за супа от люспи Buyajuju, Определени бели мисок 20 грама, Порцеланови Купички за овесена каша, ориз, салата, макарони и юфка, Комплект от 4 (6 инча)

Купички за супа от люспи Buyajuju, Определени бели мисок 20 грама, Порцеланови Купички за овесена каша, ориз, салата, макарони и юфка,

BGN 12.49

Наличност
На склад

Размер : 6 инча (Д) * 6 инча (Ш) * 2,5-инчов (В) Капацитет : макс 20 грама. Количество : Комплект от 4 броя. 【Универсален и вечния】Бели суповые купи дълбочина 2,5 инча и ширина на гърлото на 6 инча, идеален за приготвянето на супа, ядки, сладолед, салата, плодове, овесени ядки, ядки, ориз, рамена. 【Здрав порцелан】За разлика от керамика или гранитогрес, голяма суповая купата на Buyajuju е направена от висококачествен порцелан с полезна глазура, устойчиви към образуването на петна и драскотини.Полезна съдове за готвене за децата си и любим човек. 【Атрактивен дизайн】 Бели купички за ядки с релефни материи правят заснемане на по-удобно и възпрепятстват плъзгането.Чудесно за семейна вечеря, на ресторант, партита и може да се използва като подарък за сватба, нов дом. 【Купа, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна】Микровълнова печка безопасно за бързо и лесно затопляне и миялна машина е годна за лесно почистване, което осигурява удобство в ежедневието. 【Спестява място и е лесен за почистване】Купички за овесена каша може да штабелировать, че спестява място в кухнята.Елегантен дизайн и плътна бяла глазура улесняват почистването купи. 【Гъвкавост и неподвластность време】Бели суповые купи дълбочина 2,5 инча и ширина на гърлото на 6 инча, идеален за приготвянето на супа, ядки, сладолед, салата, плодове, овесени ядки, ядки, ориз, рамена. 【Здрав порцелан】За разлика от керамика или гранитогрес, голяма суповая купата на Buyajuju е направена от висококачествен порцелан с полезна глазура, устойчиви към образуването на петна и драскотини.Полезна съдове за готвене за децата си и любим човек. 【Атрактивен дизайн】 Бели купички за ядки с релефни материи правят заснемане на по-удобно и възпрепятстват плъзгането.Чудесно за семейна вечеря, на ресторант, партита и може да се използва като подарък за сватба, нов дом. 【Купа, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна】Микровълнова печка безопасно за бързо и лесно затопляне и миялна машина е годна за лесно почистване, което осигурява удобство в ежедневието.

Опции за продукта

Свързани продукти