.

.

Четка за тоалетна Компактен, свободно стояща четка за тоалетна с държач за Баня, Четка за тоалетна-Дълбоко почистване с неплъзгащи Дълга пластмасова дръжка Тоалет?

Четка за тоалетна Компактен, свободно стояща четка за тоалетна с държач за Баня, Четка за тоалетна-Дълбоко почистване с неплъзгащи Дълга

BGN 28.02

Наличност
На склад

Стилно съхранение : тоалетка ершик с отделен притежател осигурява лесен и незабелязан начин на съхранение, което позволява да се поддържа пода чист и сухТя внимателно се поставя в непосредствена близост до тоалетна и не се плъзга. нескользящая пенопластовая основа запазва здравината на четки за тоалетна; тя издържат на ежедневна употреба. ◆ Почистване на под копче и в други трудно достъпни места ще бъде лесно при използване на четка за тоалетна.Той гъста четина за премахване на всички упорити петна, но той никога не поцарапает порцелан. ◆ СТАБИЛНА чист и класически външен вид може да се използва с всякакъв интериор.Той е много подходящ за полувреме и напълно оборудвани бани, гост баня, дамска стая; за семейства, апартаменти, спални, вили, джипове и кемперов.Име на продукта : Четка за тоалетна и хартиен Материал : пластмаса, керамика Притежателя четки за тоалетна е оборудвана с кръгла четка, която е здрава, компактна, мека и гъвкава.Четка за тоалетна внимателно почиства трудно достъпните участъци по ръбовете, не надраскване на порцелан.Подходящ за различни настилки, бани, вани. При ръчни измервания се допуска отклонение 0-3 виж Моля, проверете размера и цвета, преди да закупят 2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се наблюдават малки хроматичната аберация, моля, приемете * Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши проблема.

Опции за продукта

Свързани продукти