.

.

HANSSHOW Капачка на главината на Tesla Model 3 - 18-инчов, 4 бр., Сменяеми капачки на главините, модел 3, Защитни капачки на колелата Tesla, комплект джанти накладки модели 3, Външни ?

HANSSHOW Капачка на главината на Tesla Model 3 - 18-инчов, 4 бр., Сменяеми капачки на главините, модел 3, Защитни капачки на колелата

BGN 2.33

Наличност
На склад

?【18"на капачката на главината модели на 3】 : капачки на главините модели на 3 Hansshow са подходящи само за tesla model 3 с 18"джанти, за повече информация, моля, вижте картинката на страница подробности, моля, потвърдете вашата размер на колелата и нашата капак на колелото на Tesla, за да отговарят, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по пощата ?【Производство на оригинални автомобилни форми】 : В нашите шапки за колелата tesla модели 3 се използва оригиналната форма на автомобили 1 : 1.Напълно затворен комплект капачки за джанти tesla ви позволява да видите вашите оригинални автомобилни апарати, не оголване на бели точки, което премахва всички несъответствия, напълно съответстващи на модели, лесно свързване, което прави колата по-спортен. ?【Модерен спортен дизайн】 : Капачка колела Tesla model 3 изпълнени под формата на турбина, което ефективно намалява съпротивлението на вятъра и засилва усещането за мощ и движение.Капачки tesla rim имат защелкивающуюся дизайна на задната част, която е много проста за инсталиране.Необходими са ви само няколко минути, за да завършите инсталацията, и той няма да падне. ?【Висококачествени материали】 : Капачка колела модели 3 изработени от висококачествен ABS-полиран материал с висока твърдост, водонепропускливост, устойчивост на топлина, трайна и не пада от боя. Протектор на джантата tesla ефективно предпазва колелата от надраскване. ?【Гаранция 】 : Този капачка tesla model 3 е добро следпродажбено обслужване, ако стоката е сериозно повреден по време на доставката, ние можем да организираме нов безплатно.Но поради особеностите на този продукт, може би, по време на доставка ще са много малки драскотини, надявам се, купувачите ще могат да разберат.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да ни информират за това по пощата. ?【18"на капачката на главината модели на 3】 : капачки на главините модели на 3 Hansshow са подходящи само за tesla model 3 с 18"джанти, за повече информация, моля, вижте картинката на страница подробности, моля, потвърдете вашата размер на колелата и нашата капак на колелото на Tesla, за да отговарят, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по пощата. ?【Производство на оригинални автомобилни форми】 : В нашите шапки за колелата tesla модели 3 се използва оригиналната форма на автомобили 1 : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти