.

.

SKIMT Мини кофа за Боклук Творческа Мини Десктоп кофа за Боклук Малка кофа за Боклук с Панти капак За Спални Чисти Офис Консумативи Кутия за Боклук Разни Бъчва Кутия (?

SKIMT Мини кофа за Боклук Творческа Мини Десктоп кофа за Боклук Малка кофа за Боклук с Панти капак За Спални Чисти Офис Консумативи

BGN 2.67

Наличност
На склад

Малкия размер позволява да не заемат много мястоИдеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. ✔️ Лесна употреба ✔️ Горния капак се появи автоматично и се отваря с едно натискане на клавиш.Увеличете количеството на боклука, тъй като в мини десктоп кофа за боклук удобно сгъване на всички видове хартиени парчета и отломки.Малко десктоп кофа за боклук квадратна форма е по-подходяща за монтаж до стената и не заема място на десктопа. ? Висококачествени материали? Трайни висококачествени материали и система от сплав, със заоблени краища, без остри части, които лесно се деформира след дълга употреба. ✨Многоцелеви✨Малка кофа за боклук с капак, подходящи за писмените маси, масички, тоалетни масички, нощни тумбочек и т. В него може да се съхранява, козметика и тоалетни принадлежности като боклуци кофи за баня, както и малък кухненски кошчето за боклук може да се съхранява на кухненски отпадъци, да съдържа плотове чисти и спретнати. ?Лесна употреба и почистване?Внимателно отваряйте и затваряйте капака с върха на пръстите.Бял външен вид и елегантен интериор, удобни за нашия употреба.Малкия размер позволява да не заемат много място.Идеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. ✔️ Лесна употреба ✔️ Горния капак се появи автоматично и се отваря с едно натискане на клавиш.Увеличете количеството на боклука, тъй като в мини десктоп кофа за боклук удобно сгъване на всички видове хартиени парчета и отломки.Малко десктоп кофа за боклук квадратна форма е по-подходяща за монтаж до стената и не заема място на десктопа. ? Висококачествени материали? Трайни висококачествени материали и система от сплав, със заоблени краища, без остри части, които лесно се деформира след дълга употреба. ✨Многоцелеви✨Малка кофа за боклук с капак, подходящи за писмените маси, масички, тоалетни масички, нощни тумбочек и т.

Опции за продукта

Свързани продукти