.

.

Лъжичка за какашек TOOGE за Големи Средни Малки Кучета Лъжичка за Какашек за кучета в двора с Мощни Метални с Гребло с дълга дръжка и Чекмедже за събиране на отпадъци ?

Лъжичка за какашек TOOGE за Големи Средни Малки Кучета Лъжичка за Какашек за кучета в двора с Мощни Метални с Гребло с дълга дръжка

BGN 10.19

Наличност
На склад

✅ ЛЕК И издръжлив – Лъжичка за почистване какашек здрав, изработен основно от лека неръждаема стомана и с много малко пластмасаЗа писалки удобно да стоят.Той предвижда по-дълъг срок на експлоатация от пластмасови или дървени лъжички за какашек. ✅ НЕ се НАВЕЖДАЙТЕ – Височина на този молец за какашек за кучета надвишава 36 инча, така че той достатъчно високо, за да ви изобщо не трябваше да се наведе.Дължината на този молец за какашек за кучета се регулира лесно добавянето или премахването на секции.По този начин, можете да оставите част за децата си, за да могат те да ги използват в своя растеж. ✅ ЛЕСЕН МОНТАЖ – Този лъжичка за какашек лесно да се събере.Ти просто трябва да кликнете на пружинящие бутони и защелкнуть ги заедно.Лъжичка за кучешки какашек на двора има бутон тип монтаж, така че след защелкивания бутони той остава на място, за разлика от дръжки винтового тип. ✅ ЛЕСНО се ОТМИВАТ – наклона и тава покрита, така че можете да се измие с вода от маркуч и не се тревожи за появата на ръжда.Метална лъжичка за почистване какашек си заслужава сам по себе си дори с прикрепена с гребло, така че те могат лесно да се съхраняват.Това също спестява вашите пари с торби. ✅ УЛЕСНИ ЖИВОТА Ви е писнало да се наведе, за бране на какашки?Ти искаш да са в задния двор не е какашек?Този лъжичка за какашек - това, което ви трябва!!Тъй като лъжичка за какашек значително улеснява и подобрява почистване на кучешки елементарно, не е нужно да бъде до него толкова често, колкото обикновено.Това, разбира се, е по-добре, отколкото да използвате лъжичка, за да почисти след кучето си. 3 х тръби за "ГРАБЕЛЬ". 3 x тръби за "ТАВА". ВЕЧЕ НЯМА нужда да се навеждате : Височина : Тава (38 см), Наклона (36 инча). ЛЕСЕН МОНТАЖ : Можете просто да кликнете върху пружинящие бутони и защелкиваете ги заедно.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : повърхност на тавата и грабель са покрити с незалепващ материал. ЗДРАВ ЛЪЖИЧКА : дръжка от неръждаема стомана и алуминиева тава и се ровя здрави и леки.

Опции за продукта

Свързани продукти