.

.

Zerodeko 3 бр. Флакон-Помпа за Крем за лице, Буркани с Козметични Въздушно Помпа, Контейнер за многократна употреба, Е Безвоздушная Бутилка за Лосион, за многократна упо?

Zerodeko 3 бр. Флакон-Помпа за Крем за лице, Буркани с Козметични Въздушно Помпа, Контейнер за многократна употреба, Е Безвоздушная

BGN 6.09

Наличност
На склад

1 Контейнерът е проста конструкция, ефективно елиминира проблема с изтичане на информация, също така може да намали риска от причиняване на вреда на човека, е безопасен при отваряне и затваряне.Изработен е от висококачествени полипропиленови материали, лек, но здрав за по-дълга употреба.Предназначени за по-дълго съхранение на крема, да се предотврати окисляването на козметика и растеж.Идеален за нанасяне на кремове за очи, тонален крем, овлажнител и така нататък широко приложение.При достатъчна мощност, по-широка дупка на това устройство улеснява транспортиране на вашия продукт. Контейнерът е проста конструкция, ефективно елиминира проблема с изтичане на информация, също така може да намали риска от причиняване на вреда на човека, е безопасен при отваряне и затваряне.Изработен е от висококачествени полипропиленови материали, лек, но здрав за по-дълга употреба.Предназначени за по-дълго съхранение на крема, да се предотврати окисляването на козметика и растеж.Идеален за нанасяне на кремове за очи, тонален крем, овлажнител и така нататък широко приложение.При достатъчна мощност, по-широка дупка на това устройство улеснява транспортиране на вашия продукт. Празни козметични флакона за еднократна употреба, кутии с въздушно помпа, контейнери за съхранение безвъздушно лосион и крем Характеристики-Цвят : както е показано,-Материал : PP,-Размер : 7,50 X6,20 X6,20 см /2,95x2,44 X2,44 инча (50 г),-Размер : 7,10 X5,60 X5,60 см /2,79x2,20 X2,20 инча (30 г),-Размер : 6,00 X5,60 X5,60 см / 2,36x2,20 X2,20 инча (15 г), опаковане В това число 1 банка кремове (50 г), 1 консерва кремове (30 г), 1 консерва кремове (15 г).

Опции за продукта

Свързани продукти