.

.

Утюжок Предотвратява Появата на драскотини или сърбеж На лигавицата на бода Стабилизатори 8 x 9yds, се отстранява мека на допир подплата за чувствителна кожа, бебета ?

Утюжок Предотвратява Появата на драскотини или сърбеж На лигавицата на бода Стабилизатори 8 x 9yds, се отстранява мека на допир

BGN 10.99

Наличност
На склад

【Мека и нежна】 : Стабилизатори на основата HEYUP Iron-On Soft Touch са изработени от меки и гладки тъкани, които са леки, те не променят усещанията за докосване и завеси тъкан Може да се използва като подготвителната част за стабилизиране на върха на бродерия. 【Намалете сърбящи шевове и защитете кожата】 : Стабилизатори на ютия и помагат за намаляване на броя на тежките шевици и царапающих шевове, предпазват чувствителната кожа, покриваща бродерия, която може да предизвика дразнене на кожата. 【Е приложимо за повечето облекла】 : идеален за бебешки дрехи, спортни дрехи, бельо, ликра, блузи за голф и всяка друга бродерия, която причинява драскотини или възпаление на кожата. 【Препоръки за използване на】 : Уверете се, че дрехите могат да издържат на легкоплавкость първо, отрежете стабилизатори Soft Touch на половин инч повече, отколкото фигура бродерия, използвайте един груб начин, за да се обърне към облеклото, и използвайте ютия, настроена на 250-270 ° F (в повечето ютии за вълна), за да натиснете гладката страна, останете 10-15 секунди до стопяване.Моля, предварително пробвайте температурна устойчивост си кърпа. 【Съдържанието на опаковката】 : Вие ще получите 2 на руло стабилизатори ръчно и бяла бродерия.Вашето удовлетворение винаги е важно.Моля, свържете се с нас по всяко време, ако имате проблеми при пазаруване в магазина ни. 【Мека и нежна】 : Стабилизатори на основата HEYUP Iron-On Soft Touch са изработени от меки и гладки тъкани, които са леки, те не променят усещанията за докосване и завеси тъкан. Може да се използва като подготвителната част за стабилизиране на върха на бродерия. 【Намалете сърбящи шевове и защитете кожата】 : Стабилизатори на ютия и помагат за намаляване на броя на тежките шевици и царапающих шевове, предпазват чувствителната кожа, покриваща бродерия, която може да предизвика дразнене на кожата. 【Е приложимо за повечето облекла】 : идеален за бебешки дрехи, спортни дрехи, бельо, ликра, блузи за голф и всяка друга бродерия, която причинява драскотини или възпаление на кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти