.

.

Lurrose Дама Нежно Корейски коса за Розова полагане Аксесоар за момичета Инструмент Шнола за Коса Подарък Имитация на Булката Момичета Креативен Стил на Genka Сърцето З?

Lurrose Дама Нежно Корейски коса за Розова полагане Аксесоар за момичета Инструмент Шнола за Коса Подарък Имитация на Булката

BGN 17.60

Наличност
На склад

Сватбени фиби за коса : ще блесне по време на парти, когато сложите тези щипки за косаДамски шнола за коса : е Изработена от материал за и употреба.Щипки за коса : Изработени от материал за и употреба.Шнола за фотосесия : Елегантна и лесна шнола за коса с уникален дизайн ще привлече повече внимание.Детска шнола за коса : Добър аксесоар за момичета и жени, един хубав подарък за вас и вашите приятели.Сватбени фиби за коса : ще блесне по време на парти, когато сложите тези щипки за коса.Дамски шнола за коса : е Изработена от материал за и употреба.Щипки за коса : Изработени от материал за и употреба.Шнола за фотосесия : Елегантна и лесна шнола за коса с уникален дизайн ще привлече повече внимание.Детска шнола за коса : Добър аксесоар за момичета и жени, един хубав подарък за вас и вашите приятели.Пратката включва 1 х шнола за коса Особености - Елегантна и проста шнола за коса с уникален дизайн ще привлече повече внимание към децата заколке за коса. - Произведен от материал за фиби за коса в корейски стил. - Ти ще блесне по време на парти, когато носи тези сватбени фиби за коса. - Marterial : Щипки за коса от сплав. -Добър аксесоар за момичета и жени, един хубав подарък за вас и вашите приятели, шнола за коса с кристали във формата на сърце. - Цвят : розов дамски шнола за коса. - Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с вашите различни нарядами, да ви направи по-уникална нескользящая шнола за коса. - Размер : Около 7x1,6x1 см/2,755906x0,629921x0,393701 инча Родословна за фотография.Информация за продукта Шнола за коса в корейски стил - добър подарък на приятелите си, тя ги много ще се хареса.Шнола за коса за момичета ще Се открояват в тълпата, когато сложите тези щипки за коса.Щипки за коса са Изработени от материали с безупречно качество на изработката.Перлена шнола за коса Елегантна и проста шнола за коса с уникален дизайн ще привлече повече внимание.

Опции за продукта

Свързани продукти