.

.

Детски кутии Voircoloria с 42 бр. букви за детската Душа, Прозрачни Кутии, Балони, Прозрачни Блокове за Балони за Момчета и Момичета, Разкрива Пол, Парти и рожден Ден (Бял)

Детски кутии Voircoloria с 42 бр. букви за детската Душа, Прозрачни Кутии, Балони, Прозрачни Блокове за Балони за Момчета

BGN 6.39

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】 Набор от прозрачни кутии за балони Voircoloria си САМ " включва 4 бр прозрачни кутии за балони, 4 комплекта детски букви, буквите A-Z, както и самозалепващи се точки.Това е комбинация от "ДЕТЕ" е само една от опциите, можете също така да съставят едно "МОМЧЕ", "МОМИЧЕ", "ЛЮБОВ" и така нататък.Дайте воля на въображението си, за да се създаде друга страна. 【Лекотата на монтажа】 В съответствие с въвеждането на снимката на нашия продукт, първо сгънете детската кутия, второ, използвайте самозалепващи се точки, за да се придържа в желаната буква до центъра на прозрачен прозорец, най-накрая, балони са поставени в кутия.Трябва да се харчат само за 5 минути, и вашата партия ще бъде по-лесно. 【Широко приложение】 Нашите бейби бум кутии с букви са подходящи за детската душа, купоните за разкриване на пол, рожден ден, партита за момчета и момичета.Също така можете да използвате буквите от А до я, които ние предлагаме, за да се направи "LOVE", "GRAD", които могат да се обърнат за сватби, партита с предложение за ръката и сърцето си, абитуриентски партита и така нататък. 【Материал премиум-клас】 Нашите кутии за декорация на детската душа, изработени от твърда хартия, подходяща за рециклиране, и прозрачна пластмаса.Тези прозрачни кутии за балони имат малко тегло, безвредни за хора, траен материал ви позволява да ги използвате многократно. 【Полезни съвети】 Ние препоръчваме пускането 4-5 бр. 10-инчов балони или 8-10 бр. 5-инчов балони в кутии за душата на детето, което ще даде полето по-чист изглед.Когато вашата пратка ще пристигне, проверете го и се свържете с нас, ако нещо не е коректно или липсва, бързо да замените или върнете парите. 4шт прозрачни кутии за балони.

Опции за продукта

Свързани продукти