.

.

ORNOOU Жест Свещ Силиконови Форми В 3D Форма Ръце Силиконова Форма на Среден Пръст във Формата На Смола Леярски Форма за направи си САМ Гипсова Скулптура Глинени Заная?

ORNOOU Жест Свещ Силиконови Форми В 3D Форма Ръце Силиконова Форма на Среден Пръст във Формата На Смола Леярски Форма за направи

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】Вие ще получите 2 Част Геометрични форми за свещиРазмер на готовия изделия е около 9,1 * 4,8 см /3,58 *1,88 инча. 【Високо качество】 Силиконова форма изработени от органичен силиций, мека и еластична, здрава и трайна, множество, я не е лесно да се деформира или се съборят, и тя може да ви служи дълго време. 【Лесно се】 Гъвкава силиконова форма за направата на свещи лесно разбира.След като напълно изсъхне, можете просто вдавить и извади една свещ от дъното, която може лесно да се извлече с пръсти. 【Направи си сам Собствена Свещ】Можете да добавите в силиконови форми, мъниста, пайети, кристали, пайетки, боя, сухи цветя, украса или всичко, което ви харесва. 【Широко приложение】 Силиконови форми може да използвате за различни работи, са много подходящи за производство на свещи, сапуни, ароматерапия, шоколад и т., Това е перфектният избор за вашия занаятчийското производство.

Опции за продукта

Свързани продукти