.

.

Сладък Ленивец Платно монтаж на стена Арт Снимки на Животните за Детска Живопис, Акварел Ленивца Детски Животни Акварели Щампи Розов Цветен Плакат Животно Платно ?

Сладък Ленивец Платно монтаж на стена Арт Снимки на Животните за Детска Живопис, Акварел Ленивца Детски Животни Акварели Щампи Розов

BGN 8.86

Наличност
На склад

1 Размер : размери на този стенни рисунки с животни върху платното за детска стая е 16x24 инча, а по ръба разполага с бял край на 0,5 виж може да закупите любимите си рамка, за да се съберат и да изпитате удоволствието от САМ. Качество : снимки с висока разделителна способност, отпечатани на висококачествена платно, така че на плаката с животни от джунглата се появи ярък образ, не само не е лесно выцветающее, влагостойкое, издръжлив, но и защитата на околната среда и няма да има мирис, за да се гарантира здравето на вас и вашето семейство. Украса : Това е стенно изкуство с животни в детската стая, подходящи за всекидневна, спалня, стая за гости, баня, кухня, столова, конферентна зала, коридор, детска градина, кафенета, апартамент, хотел, сауна и така нататък.Лесно създаване на атмосфера, която искате да подчертаете красотата на пространството. Подарък : смешни снимки с ленивцем, пълни с чувство на атмосферата, -перфектна идея за подарък, и е отличен избор за вашата сватба, годишнина, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рожден ден. Услуги : нашият плакат с детски ленивцем могат да бъдат доставени бързо, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, не е нужно да се притеснявате за проблеми с услуги след продажбата обслужване, ние не подкрепяме никакво основание за връщане. Тази стенни картина е "животни с цветя" е толкова привлекателен и реалистичен, че е прекрасен пейзаж, без значение къде е публикуван. Тази детска стая за творчество с ленивцами е изработена от висококачествен плат, толстой и средни видоизменен, с рисунки с висока резолюция, което го прави произведение на изкуството, по-ярки и реалистични. Всяка снимка с образа на привлекателен ленивца на стената 16x24 инча, без рамка.Можем също така да конфигурирате различни размери според вашите нужди. Моля, обърнете внимание, че снимките, които са представени в scene colorful sloth pictures wall decor, са само с илюстративна цел, те не бяха направени в реално изложбена зала и не отразяват истинския размер на платното.

Опции за продукта

Свързани продукти