.

.

Klekyes Аниме Спално Бельо Комплект Пододеяльников, 3D Аниме Одеяло Протектор Стеганое Одеяло Комплект с две отделни легла, Пълен Queen King Size с Наволочками за Украса Спал?

Klekyes Аниме Спално Бельо Комплект Пододеяльников, 3D Аниме Одеяло Протектор Стеганое Одеяло Комплект с две отделни легла,

BGN 21.59

Наличност
На склад

【Размер пододеяльника】 : покривало за легло twin size 68x86 инча, покривки full size 79x90 инча, покривало за легло queen size 90х90 см, покривало за легло king size 104x90 инча, две калъфки за възглавници 19x30 инча, одеяло и възглавница в комплекта не са включени 【Материал премиум-клас】 : 100% микрофибър.Дишаща, износоустойчива, устойчиви към образуването на бръчки и петна, тя ще ви осигури приятен сън по всяко време на годината. 【Описание на дизайна】 : Рисунка изпълнена с помощта на 3 D технологията на печат, която е ясна и реалистична и никога не избледняват.Не се свие и не деформират след машинно пране.Отстрани Стеганого одеяла застегивается на невидим цип. 【Идеален подарък】 : Родителите могат да дарят това аниме-пухени децата си на рожден ден, а също и идеалният празничен подарък за момчета, семейство, любими хора, тийнейджъри и фенове на аниме, за да украсят спалнята си и да създаде добра атмосфера. 【Лесно Cary】 : Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, никога не избледнява, не е избелена.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние искаме нашите клиенти да са доволни на 100% . 【Размер пододеяльника】 : покривало за легло twin size 68x86 инча, покривки full size 79x90 инча, покривало за легло queen size 90х90 см, покривало за легло king size 104x90 инча, две калъфки за възглавници 19x30 инча, одеяло и възглавница в комплекта не са включени. 【Материал премиум-клас】 : 100% микрофибър.Дишаща, износоустойчива, устойчиви към образуването на бръчки и петна, тя ще ви осигури приятен сън по всяко време на годината. 【Описание на дизайна】 : Рисунка изпълнена с помощта на 3 D технологията на печат, която е ясна и реалистична и никога не избледняват.Не се свие и не деформират след машинно пране.Отстрани Стеганого одеяла застегивается на невидим цип. 【Идеален подарък】 : Родителите могат да дарят това аниме-пухени децата си на рожден ден, а също и идеалният празничен подарък за момчета, семейство, любими хора, тийнейджъри и фенове на аниме, за да украсят спалнята си и да създаде добра атмосфера.

Опции за продукта

Свързани продукти