.

.

USAMS NX10, Истински безжични слушалки с шумопотискане, Слушалки, Bluetooth 5.2, Чувствително сензорно управление, стерео слушалки с вграден двоен микрофон, 5 часа слушане (ро?

USAMS NX10, Истински безжични слушалки с шумопотискане, Слушалки, Bluetooth 5.2, Чувствително сензорно управление, стерео слушалки с вграден

BGN 13.00

Наличност
На склад

【Зареждане на 10 минути Използвайте 2 часа】 Иновативна куполна зарядно устройство ще захранване на конструкция от с сплав, за пълно зареждане на слушалките изисква само 1 час, а вграденият панел за защита от зареждане на автоматично изключва хранене при пълно зареждане, за да се предотврати перезаряд 【Незабавно сдвояване и свързване на】 с помощта на чип BT5.2, който много по-бързо, по-стабилна и консумира по-малко енергия, отколкото чип BT5.0, скоростта на предаване се увеличава 2 пъти, предаване на разстояние се увеличава 4 пъти, а за защита от смущения се подобрява с 300%. 【Функция ENC 】Два микрофона ENC, един за прием на човешкия глас, а друг за улавяне на съраунд звук.Перекрывающаяся част от тях се премахват с помощта на алгоритъм, който може ефективно да потиска 90% от шума на околната среда.Дълбочина на шума достига до 30 db, което дава много ясни телефонни разговори. 【Конструкция наполовина в ухото】 Всеки слушалка тежи само 3,6 грама, той седи добре и удобно в чорап. 【Говорител без загуба на звук】 Адаптивни голям динамичен високоговорител с титанов композиране бленда, осигуряване на чисти високи честоти, пълен виола, дълбоки баси, възстановяващ оригиналното качество на звука. 【Зареждане на 10 минути Използвайте 2 часа】 Иновативна куполна зарядно устройство ще захранване на конструкция от с сплав, за пълно зареждане на слушалките изисква само 1 час, а вграденият панел за защита от зареждане на автоматично изключва хранене при пълно зареждане, за да се предотврати перезаряд. 【Незабавно сдвояване и свързване на】 с помощта на чип BT5.2, който много по-бързо, по-стабилна и консумира по-малко енергия, отколкото чип BT5.0, скоростта на предаване се увеличава 2 пъти, предаване на разстояние се увеличава 4 пъти, а за защита от смущения се подобрява с 300%. 【Функция ENC 】Два микрофона ENC, един за прием на човешкия глас, а друг за улавяне на съраунд звук.Перекрывающаяся част от тях се премахват с помощта на алгоритъм, който може ефективно да потиска 90% от шума на околната среда.

Опции за продукта

Свързани продукти