.

.

SCZWP8 Сладък Хамстер Кукла Въздушна Възглавница Кукла Играчка Плюшен Голяма Кукла Супер Сладък Детски Подарък За Рожден Ден на Момиче Дълга Възглавница Легло Мързе?

SCZWP8 Сладък Хамстер Кукла Въздушна Възглавница Кукла Играчка Плюшен Голяма Кукла Супер Сладък Детски Подарък За Рожден Ден на Момиче

BGN 8.80

Наличност
На склад

【Soft】 -Супер меки плюшени играчки Q bomb, изработени от длинношерстного полипропилен памук, естествен и екологично чист кратък плюшени, безопасен, мек и безвредни за детската кожа 【Изключителна изработка】-Изключителна изработка, изключителна изработка на шиене и луксозна изработка, тази играчка плюшен гарантира висока издръжливост.Всичко свързва в едно, сшито заедно.Хората от всички възрасти ще се радвате на тази играчка плюшен. 【Идеалното бижу】-Сладък плюшен възглавница във формата на кукли, подходящ за спални, хол, къща, офис, детска градина, всяко място, което ви харесва.Плюшен играчка - тя е мека и удобна играчка.Вашето дете ще се хареса на прегръща с приятелите си с плюшени играчки ден и нощ. 【Избор за подарък】-Тази скъпа плюшен кукла-играчка ще се превърне в идеален подарък за себе си, за децата си, децата, приятелите, любовници, приятелки, гаджета в Деня на Св. Валентин, Хелоуин, Деня на благодарността и Коледа.Всеки, който обича плюшени! . 【Следпродажбено обслужване】 Ние 100% гарантираме, че винаги предлагаме най-високо качество продукти.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да подобри своя опит пазаруване. 【Soft】 -Супер меки плюшени играчки Q bomb, изработени от длинношерстного полипропилен памук, естествен и екологично чист кратък плюшени, безопасен, мек и безвредни за детската кожа. 【Изключителна изработка】-Изключителна изработка, изключителна изработка на шиене и луксозна изработка, тази играчка плюшен гарантира висока издръжливост.Всичко свързва в едно, сшито заедно.Хората от всички възрасти ще се радвате на тази играчка плюшен. 【Идеалното бижу】-Сладък плюшен възглавница във формата на кукли, подходящ за спални, хол, къща, офис, детска градина, всяко място, което ви харесва.Плюшен играчка - тя е мека и удобна играчка.Вашето дете ще се хареса на прегръща с приятелите си с плюшени играчки ден и нощ. 【Избор за подарък】-Тази скъпа плюшен кукла-играчка ще се превърне в идеален подарък за себе си, за децата си, децата, приятелите, любовници, приятелки, гаджета в Деня на Св.

Опции за продукта

Свързани продукти