.

.

Резервни части за ремонт на конзолата за Възстановяване на дисплея Професионална Смяна на Сензорен екран Стъклен Екран за конзолата Switch Lite за Игрова конзола (Жълт)

Резервни части за ремонт на конзолата за Възстановяване на дисплея Професионална Смяна на Сензорен екран Стъклен Екран за конзолата

BGN 2.33

Наличност
На склад

【перфектен преносим екран】той Е идеален заместител на старите, счупени, повредени докосвайте екрана 【Възстановяване на дисплея】 Възстановяване на работата на дисплея на вашето устройство и нека да ви поправи, скъпи устройства. 【Професионален сензорен екран】 Професионално производство, сензорен екран е идеален за конзоли Switch Lite. 【Сигурен и здрав】 е Изработен от висококачествен стъклен материал, който гарантира максимална дълготрайност. 【Лесна инсталация】 Чудесен процес за осигуряване на точния размер на продукта и лесна инсталация. Той е идеален заместител на старите, счупени, повредени докосвайте екрана. Възстановяване на работата на дисплея на вашето устройство и нека да ви поправи, скъпи устройства. Отличен процес, осигуряващ точен размер на изделия и лесен монтаж. Изработен от висококачествен стъклен материал, който гарантира максимална дълготрайност. Професионално производство, сензорен екран е идеален за конзоли Switch Lite.Как да използвате : Отлепете оригинален сензорен екран и заменете го с нов телевизор. (Ако нямате опит за ремонт на повреденото на екрана, моля, отделете инсталационен видео в софтуера video, а след това следвайте го, за да замени нов сензорен екран) Параметри : Тип на продукта : сензорен экранматериал : стъкло Цвят : както е показано на снимката Приложимо обзавеждане : за конзола Switch Lite Осъществяване списък : 1 х сензорен экранпримечание : това е само стъкло за сензорния екран отпред, не включва LCD дисплей.Ръководство за експлоатация не е включен в комплекта.За инсталацията се изисква професионален специалист.Ние не носим отговорност за щети, причинени от неправилна употреба.

Опции за продукта

Item Type:
Touch Screen
Material:
Glass
Color:
As shown in the picture
Applicable Equipment:
for Switch Lite Console
Package List:
1 x Touch Screen:
Note:
It's front Touch screen glass only, not include LCD. No instructions manual include. Professional technician is needed for installation. We won’t responsible for any damage due to improper operation.:

Свързани продукти