.

.

Штекерные Съединители на адаптера BNC към Cat5e и Беспаянный Гнездовой жак за Видеобалона, Винтови Конектор за свързване на камерата към Кабел за видеонаблюдение, Гов?

Штекерные Съединители на адаптера BNC към Cat5e и Беспаянный Гнездовой жак за Видеобалона, Винтови Конектор за свързване

BGN 2.33

Наличност
На склад

?[Добър материал] Цинк, сплави и никелированные щифтове, износоустойчиви и устойчива на корозияДобри материали осигуряват добър ефект на предаване.Това е идеалното решение за тези, които искат да произвеждат захранващите кабели по поръчка.Този комплект конектори за камери за видеонаблюдение ще осигури добра връзка. ?[Лекота на инсталиране на] Лесен монтаж, спойка не се изисква.Това опростява настройката на камерата, спестява време и осигурява връзка на кабела.Тези съединители за видеонаблюдение се използват за свързване на източник на постоянен ток към камерата за наблюдение.Те са идеални за вземане на собствените си кабели за захранване. ? [Удобна чанта] Умни, компактни и преносими предмети, постепенно прехвърляне, осигуряваща по-добро качество на звука.Удобен начин за добавяне на стандартен штекерный вход за двойка голите проводници или контакти.Тези винтови крикове са удобни и са с високо качество.Те улесняват временно или постоянно хранене на проекта. ?[Съдържанието на опаковката] 10 штекерных конектори BNC, 10 штекерных конектори BNC.Положителни / отрицателни полюс са ясно обозначени на винтови клеммах. [100% гаранция за връщане на парите] : Ако имате някакви проблеми в процеса на инсталация, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Ако не сте доволни от нашите продукти, ние предлагаме 360-дневна гаранция за връщане на парите. ?[Добър материал] Цинк, сплави и никелированные щифтове, износоустойчиви и устойчива на корозия.Добри материали осигуряват добър ефект на предаване.Това е идеалното решение за тези, които искат да произвеждат захранващите кабели по поръчка.Този комплект конектори за камери за видеонаблюдение ще осигури добра връзка. ? [Лекота на инсталиране на] Лесен монтаж, спойка не се изисква.Това опростява настройката на камерата, спестява време и осигурява връзка на кабела.Тези съединители за видеонаблюдение се използват за свързване на източник на постоянен ток към камерата за наблюдение.

Опции за продукта

Свързани продукти