.

.

VALICLUD 50 бр. Яйце на Пяна Яйца от Стиропор Топки, изработени от Полистирол и Декоративни Яйца от Стиропор Декорация за Деца DIY Живопис Коледни Великденски Аксесоари З?

VALICLUD 50 бр. Яйце на Пяна Яйца от Стиропор Топки, изработени от Полистирол и Декоративни Яйца от Стиропор Декорация за Деца

BGN 14.44

Наличност
На склад

за трайно и устойчиво използванеИзделия от Великденски яйца.Широко се използва в сватбена филмов, Хэллоуине, Коледа, Великден, празник на реколтата, фестивал на духове и различни играчки аксесоари и плънка.Направи яйца от полистирол с ръце. Идеални яйца със собствените си ръце за великденски занаяти.хубаво прекарайте време със семейството си. да се донесе много повече радост на семейството си.Кръгла топка от стиропор.Яйца от Стиропор, Яйца от Стиропор, Топки, изработени от Полистирол, Декоративни яйца от Стиропор, Орнаменти за Деца, направи си сам, живопис, Коледни Великденски Вечерни Аксесоари, Сувенири.Яйце за рисуване, великденски декор, твърдо яйце за детски фестивал, яйца от полистирол. за трайно и устойчиво използване.Изделия от Великденски яйца.Широко се използва в сватбена филмов, Хэллоуине, Коледа, Великден, празник на реколтата, фестивал на духове и различни играчки аксесоари и плънка.Направи яйца от полистирол с ръце. Идеални яйца със собствените си ръце за великденски занаяти.хубаво прекарайте време със семейството си. да се донесе много повече радост на семейството си.Кръгла топка от стиропор.Яйца от Стиропор, Яйца от Стиропор, Топки, изработени от Полистирол, Декоративни яйца от Стиропор, Орнаменти за Деца, направи си сам, живопис, Коледни Великденски Вечерни Аксесоари, Сувенири.Рисувани Яйца САМ Великденски Декор от Цели яйца за Детски фестивал на Занаятите Занаятите Яйца от полистирол.Характеристики - Цвят : бял - Материал : пяна Предпоставка, която включва 50 бр. яйце на пяна Яйца от стиропор Топки, изработени от полистирол и Декоративни яйца от стиропор Декорация за деца DIY живопис Коледни великденски аксесоари за партита сувенири.

Опции за продукта

Свързани продукти