.

.

Ножици За Стригане на Zebra 5,5 Инча - Японска Неръждаема Стомана 440C Фризьорски Ножици за Фризьор-Козметик, Ножици За купето, Остър Ръб, Регулируем Винт, Ножици За Подст?

Ножици За Стригане на Zebra 5,5 Инча - Японска Неръждаема Стомана 440C Фризьорски Ножици за Фризьор-Козметик, Ножици За купето, Остър Ръб,

BGN 1.67

Наличност
На склад

✂️ ИДЕАЛНАТА ПРИЧЕСКА ВСЕКИ път, когато използвате тези ножици за подстригване на коса, професионални прически и прически се извършват само за няколко минутиТези ножици за подстригване на коса са изработени по същите стандарти и професионални ножици за подстригване на коса, ще ви осигури желания резултат. ☑️ СВЕРХОСТРЫЕ КРАЙ Предназначени за използване в магазини и салони, тези фризьорски ножици за подстригване на коса са остри като бръснач, край, които позволяват да се постигне прецизно рязане, без да вредят на краищата на косата. ✂️ МАТЕРИАЛИ ПРЕМИУМ-клас Можете да бъдете сигурни, че тези професионални ножици за коса продължават дълго благодарение на висококачествена конструкция от неръждаема стомана. ☑️ УДОБНИ ДРЪЖКИ ЗА ЗАХВАЩАНЕ на Тези фризьорски ножици са направени така, че на тях е максимално удобен за използване, благодарение на дръжката, която се намира на вътрешната страна на дръжките.Ръкохватка също така ви позволява да премествам ги, не соскальзывая. ✂️ УДОБЕН КАЛЪФ ЗА НОСЕНЕ на най-Добрите ножици за професионалисти в пътя, тези ножици за подстригване на коса се предлагат в елегантен, здрава кожа джоба, който ги предпазва от повреди, независимо от това, дали те са на работното си място или транспортирани в чантата си. ✂️ ИДЕАЛНАТА ПРИЧЕСКА ВСЕКИ път, когато използвате тези ножици за подстригване на коса, професионални прически и прически се извършват само за няколко минути.Тези ножици за подстригване на коса са изработени по същите стандарти и професионални ножици за подстригване на коса, ще ви осигури желания резултат. ☑️ СВЕРХОСТРЫЕ КРАЙ Предназначени за използване в магазини и салони, тези фризьорски ножици за подстригване на коса са остри като бръснач, край, които позволяват да се постигне прецизно рязане, без да вредят на краищата на косата. ✂️ МАТЕРИАЛИ ПРЕМИУМ-клас Можете да бъдете сигурни, че тези професионални ножици за коса продължават дълго благодарение на висококачествена конструкция от неръждаема стомана. ☑️ УДОБНИ ДРЪЖКИ ЗА ЗАХВАЩАНЕ на Тези фризьорски ножици са направени така, че на тях е максимално удобен за използване, благодарение на дръжката, която се намира на вътрешната страна на дръжките.

Опции за продукта

Свързани продукти