.

.

Дръжка за бутилка с вода Wongeto презрамка за Универсални бутилки с вода от 12 унции до 64 унции, Регулируем Държач за Носене на бутилка с вода за туризъм, Къмпинг (Бутилк?

Дръжка за бутилка с вода Wongeto презрамка за Универсални бутилки с вода от 12 унции до 64 унции, Регулируем Държач за Носене

BGN 6.23

Наличност
На склад

【 ПРИЛАГАНЕТО на】 Каишка за носене на бутилка с вода Wongeto с по-широка съвместимост за бутилки с различен размерПодходящ за универсална бутилки с вода с широка и стандартно гърло, подходящи за бутилки с вода Hydroflask, Giotto, Iron Flask ект (12 унции, 14 грама, 18 мл, 22 грама, 32 мл, 40 мл, до 64 унции, 300-1000 мл), подходящ за бутилки с вода с диаметър от 1,96 до 4.0 инча (5-10 см).Никога не выпадайте, много удобно. 【Универсален дизайн 】 : Специалният дизайн позволява да бутилка с вода в ръка или за носене през рамо.Подходящ за повечето видове организми, възрастни или деца.И е идеална за разходки на открито, на къмпинг, колоездене, катерене, йога и т. на Всички видове водни спортове и активна почивка.Пратката включва : 1 Х лента за носене през рамо, 1 Х лента за химикалки, 1 х карабина. (Бутилка с вода в комплекта не са включени). 【Регулируема презрамка】 : Дължина на каишка се регулира от 21,5 до 40 инча, което прави прашка за бутилки с вода, идеален за деца или възрастни.Можете да го носите на рамото си, през рамо или в ръка.Черна еластична лента чак до дъното на бутилка с вода и перекидывается през рамото на каишка.тя не се губи, позволява лесно да се вземе вода със себе си, където и да отидете. 【Универсален дизайн 】 : Специалният дизайн позволява да бутилка с вода в ръка или за носене през рамо.Подходящ за повечето видове организми, възрастни или деца.И е идеална за разходки на открито, на къмпинг, колоездене, катерене, йога и т. на Всички видове водни спортове и активна почивка.Пратката включва : 1 Х лента за носене през рамо, 1 Х лента за химикалки, 1 х карабина. (Бутилка за вода в комплект не е включена).ustomer Service 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури най-задоволително обслужване.Презрамка с дръжка за бутилка с вода Wongeto за универсални бутилки с вода от 12 унции до 64 унции, регулируем държач за носене на бутилка с вода за туризъм, къмпинг (бутилка изключени).

Опции за продукта

Свързани продукти