.

.

Детски Престилки Tokcom, Лигавници, Муслиновая Детска Кърпа от Памук за никнене на млечни зъби и пускания слюней, шарена Кърпа-Лигавници от памук за деца Унисекс (6 опа?

Детски Престилки Tokcom, Лигавници, Муслиновая Детска Кърпа от Памук за никнене на млечни зъби и пускания слюней, шарена Кърпа-Лигавници

BGN 3.33

Наличност
На склад

100% ПамукЗакопчалката на бутон. ?【Супер впитывающий детски лигавник-шарена кърпа】 Двоен слой от мека памучна тъкан, приятна за кожата, изключително мек и удобен.Предпазва бебето, който прорезываются слюнявые зъби, от попадане на капки и плевков на мокрите дрехи. ?【Регулируеми капаче】 Всеки детски лигавник-шарена кърпа идва с 2 залепва, без никел, които правят лигавник регулируем за бебета и деца от 0 до 36 месеца, което отговаря на нуждите на различните стадии на растеж.Престилки остават на място, и вашето дете лесно да ги свали. ?【Идеалният избор за детската душа】 детски престилки неутрален цвят, които са подходящи както за момче, така и за момичета.Този набор от детски нагрудников ще стане най-добрият избор за детската душа за нови родители, баби и дядовци. ?【Комплект от 6 практичните нагрудников-bandhan】 Нашите лигавници практични и стилни жилища, за да служи на детето, който се вливат капе или са зъби, ние сме проектирали този комплект от 6 едноцветни нагрудников, които лесно ще се комбинира с дрехите на вашето бебе, ще добави повече удоволствие на вашето переодеванию. ?【100% удовлетвореност】 С подкрепата на нашата денонощна услуга за поддръжка на клиенти!Не рискувайте и не се притеснявайте, чрез закупуване на тези превъзходни детски престилки.Нашите престилки-кърпи трайни и остават като нови след множество пранета, така че ние сме много сигурни в качеството на нашите детски нагрудников.Преглед : Детски престилки Tokcom.Характеристики : Лека, приятна за кожата, безопасен.Решете проблемите, причинени от приема на храна или пусканием слюней, и придайте на бебето уникален стил. Размер : 11* 11 и 16,5 инча [28*28 и 42 см] Подходящата възраст : дете 0-3 години.Комплектът включва : 6 нагрудников светло син цвят x1, тъмно синьо x1, жълто x1, розово x1, розово-червено x1, оранжево x1. забележка : За здравето на бебето е препоръчително да го използвате след измиване.

Опции за продукта

Свързани продукти