.

.

Пътен Държач за четки за грим, Силиконови Преносима Косметичка за пътуване, Мини-Калъф за четки за грим, Пътни Аксесоари за жени и момичета, Обновен дизайн, с наклон?

Пътен Държач за четки за грим, Силиконови Преносима Косметичка за пътуване, Мини-Калъф за четки за грим, Пътни Аксесоари за жени и момичета,

BGN 2.00

Наличност
На склад

✅Да четки за грим не загрязняли вътрешната част на нашата козметични чанти, ни трябва нещо за тяхното съхранение ✅ Лесен и модерен : Силикон за употреба за козметични четки Titosha (забележка : четки в комплекта не са включени) много лек, лесен за носене, той може да пере, той ще стане ваш добър помощник, когато трябва да се пътува. ✅ Обновен дизайн : Форма на кутии за козметични четки ергономични и много удобен, дизайн с наклонен отвор също така позволява сбогува с обков-светкавици, четка за зъби не се разточва. ✅Подаръци : Този титуляр за козметични четки може да се използва като малка изненада за съпругата ми, момичета, жени, приятели и т. Определено са идеалният подарък за любителите на грим. ✅ Не се притеснявайте след продажбата : ние се стремим да се гарантира, че нашите клиенти са доволни колан чанта.Ако срещнете някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас, без колебание Изберете вашия любим цвят и направете го сега. ✅Да четки за грим не загрязняли вътрешната част на нашата козметични чанти, ни трябва нещо за тяхното съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти