.

.

Адаптер за маркуч R410A, Устойчив на високо налягане, Грапав Месинг Адаптер за климатик R410A, За обслужване на охлаждане климатици R410A Mini Split System (R410A Външен 1 / 4SAE Вътрешн?

Адаптер за маркуч R410A, Устойчив на високо налягане, Грапав Месинг Адаптер за климатик R410A, За обслужване на охлаждане

BGN 11.52

Наличност
На склад

Подходящ за мини-сплит-системи R410 A, системи за климатизация и охлажданеПрецизна резба SAE осигурява плътно залепване, без течове.Този адаптер позволява да се използват маркучи с диаметър 1/4 инча за системи R410 A.Изработен от висококачествен латунного материал, стабилна производителност, не е лесно да се поддава на корозия.Устойчивост на високо налягане, дълъг живот. Подходящ за мини-сплит-системи R410 A, системи за климатизация и охлаждане. Този адаптер ви позволява да използвате 1/4-инчови маркучи за системи R410 A. Изработен от висококачествен латунного материал, стабилна производителност, не е лесно да се поддава на корозия. Прецизна дърворезба SAE осигуряват плътно свързване без течове. Устойчивост на високо налягане, дълъг живот.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип изделия : R410 A Резба адаптор : 1/4 инча за мъже SAE до 5/16 инча за жени Материал : месинг съдържание на Пакета : 1 х адаптер Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Опции за продукта

Condition:
Brand New
Item Type:
R410A Adapter
Thread:
1/4inch Male SAE to 5/16inch Female SAE
Material:
Brass
Package List:
1 x Adapter:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Свързани продукти