.

.

GALPADA на Вентилатора в Традиционен Стил, с Рамка Зелен Деликатен Китайски Сгъваем Ръчен Нов Фен на Годината Ретро Копринени Сватбени Женски Накити За Съхранение на ?

GALPADA на Вентилатора в Традиционен Стил, с Рамка Зелен Деликатен Китайски Сгъваем Ръчен Нов Фен на Годината Ретро Копринени

BGN 1.67

Наличност
На склад

Тафт от полиестерДЕКОРАТИВЕН фен-Сгъваем китайски вентилатор, той може да се превърне в украса на парти или сватба и да се създаде романтична атмосфера за вас.Вентилатор за момичета -благодарение на по-малък размер и сгъваема конструкция лесно да го носите със себе си.КИТАЙСКИ ФЕН в селски стил - класически дизайн го прави по-уникална и привлекателна, ви дава нови усещания и добро настроение.ДЕКОРАТИВЕН ФЕН - той може да се превърне в украса на парти или сватба и създаде за вас романтична атмосфера.Японски РЪЧНО фен-Сгъваем китайски вентилатор, класически дизайн го прави по-уникална и привлекателна, ви дава нови усещания и добро настроение.Тафт от полиестер.ДЕКОРАТИВЕН фен-Сгъваем китайски вентилатор, той може да се превърне в украса на парти или сватба и да се създаде романтична атмосфера за вас.Вентилатор за момичета -благодарение на по-малък размер и сгъваема конструкция лесно да го носите със себе си.КИТАЙСКИ ФЕН в селски стил - класически дизайн го прави по-уникална и привлекателна, ви дава нови усещания и добро настроение.ДЕКОРАТИВЕН ФЕН - той може да се превърне в украса на парти или сватба и създаде за вас романтична атмосфера.Японски РЪЧНО фен-Сгъваем китайски вентилатор, класически дизайн го прави по-уникална и привлекателна, ви дава нови усещания и добро настроение.Осъществяване Списък 2 x сгъваем вентилатор 2 x кутия, Особености - Класически дизайн го прави по-уникален и привлекателен, ще ви даде нови усещания и добро настроение Елегантен китайски фен. - Това са необходими малки магазини за летни китайските сгъваеми ветрила. - Цвят : Зелен Текстилен Сгъваем вентилатора. - Благодарение на по-малък размер и сгъваем дизайн китайските копринени фен лесно да носите със себе си. - Това може да се превърне в украса на парти или сватба и да се създаде романтична атмосфера за вашия китайски ретро-фен. Идеални теми за декоративен фен вашето семейство и приятели. - Материал : Декоративни сгъваеми фен от полиестер и бамбук.

Опции за продукта

Свързани продукти