.

.

Краси Килера Под стълбите Дървени указателни табели По поръчка, Семейни Табелки за Дома в Подарък, Селска Фермерска Къща, Добре Дошли, Дървена Табела, Декори за сте?

Краси Килера Под стълбите Дървени указателни табели По поръчка, Семейни Табелки за Дома в Подарък, Селска Фермерска Къща, Добре

BGN 3.00

Наличност
На склад

Създаване на вашия дом : Килера под стълбите!Придайте на своя дом уникален аромат с помощта на тези означения, поздравете всички с чувство за хумор и създаване на собствено заведение, което е вашият стилМоже лесно да бъде поставен на всяко място на вашия дом, което вие виждате добре.идея за ПОДАРЪК - прекрасен подарък за вашето семейство или приятели.Добре изглежда в центъра на врати, дръжки за врати и чекмеджета, баня, стенни куки, цветя и декоративни дисплеи, централните елементи маса и столове, и т. Материал : 10 x 5 инча, МДФ, снабден с коноп въже, за по-удобно захващане.Процесът на : печат, а не на стикер, я лесно отклеить. създаване на вашия дом : килера под стълбите!Придайте на своя дом уникален аромат с помощта на тези означения, поздравете всички с чувство за хумор и създаване на собствено заведение, което е вашият стил.Може лесно да бъде поставен на всяко място на вашия дом, което вие виждате добре.идея за ПОДАРЪК - прекрасен подарък за вашето семейство или приятели.Добре изглежда в центъра на врати, дръжки за врати и чекмеджета, баня, стенни куки, цветя и декоративни дисплеи, централните елементи маса и столове, и т. Материал : 10 x 5 инча, МДФ, снабден с коноп въже, за по-удобно захващане.Процесът на : печат, а не на стикер, отклеивается лесно. ▲ Подвесное стенно изкуство, декоративна дървена табела за домашен интериор, е идеално допълнение за всяка стая във вашия дом. ▲ Високо качество е Изработена от здрава древесноволокнистой плочи и е свързан простири, тя може лесно да се установи.Рисунката се нанася директно върху дървото, за да създаде ярък цвят и реалистична графика.Можете да го използвате за колекции, или виси на стената.Център спални, център за врати, дръжки на врати и чекмеджета, стенни куки, витрина с цветя и орнаменти, централните елементи на маса и столове и т., изглеждат страхотно.

Опции за продукта

Свързани продукти