.

.

Alipis 1 бр. Плаващ Полк Офис Стенни Рафтове Прозрачни Стенни Рафтове и Стенни Рафтове Плаващи книжарниците Стенни Витрина, Етажерки За Баня Стенен Модерен Монтиране ?

Alipis 1 бр. Плаващ Полк Офис Стенни Рафтове Прозрачни Стенни Рафтове и Стенни Рафтове Плаващи книжарниците Стенни Витрина,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Стенен държач за закачалки : пуснат съвременност и уют във вашия домПрозрачна акрилна срок на годност : предпочитан материал за използване в мокра среда.Стенни полици за съхранение на : Рафтове за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губиш време се губи.Адгезивная СТЕНА : Лесен за инсталиране, стабилна и устойчива, практичен аксесоар за тоалетна и кухня.Прозрачни рафтове за баня : вливане на модерна и радостна атмосфера в дома.Списък на пакетите 1 x стенни полк Характеристики -Материал : акрил акрил плаващи рафтове -Цвят : прозрачен стенен рафт -Размери : 23,00 X9,50 X6,20 см / 9,04 X3,73 X2 прозрачни рафтове за баня. - за съхранение почистващо средство за лице, лосион за крем за кожа, сапун и паста за зъби Багажник за изложбата на стоки в кухнята. - Акрилен материал е и няма да се натрупва вода за стенните рафтове с гладка повърхност, монтирана на стъклена витрина. - Багажник за съхранение лесен за инсталиране и не боли Модерен монтиране на багажник. - Лесен за инсталиране, стабилен и издръжлив, практичен аксесоар за тоалетни и кухненски рафтове за спални. - Произведен от висококачествен акрил материал, издръжлив и не могат да бъдат планирани лека деформация стенен органайзер за баня.Информация за стоки, Стенни полици за съхранение на декор Тя също е подходящ за съхранение на душата, средства за бани и кухненски инструменти.детска стенни полк все още разочароващо бъркотия в кухнята, или в банята?Този багажник-органайзер ще ви помогне да решите проблема. на рафтовете, монтирани на стената, в настенном стил и без перфорация, го правят лесен за използване и удобно преместване.

Опции за продукта

Свързани продукти