.

.

SLATIOM Портативен Въздушен компресор за изпомпване на гуми - Авто Гумата помпа с цифрово манометром (150 паунда на квадратен инч 12 vdc) (Цвят: pointer)

SLATIOM Портативен Въздушен компресор за изпомпване на гуми - Авто Гумата помпа с цифрово манометром (150 паунда на квадратен инч

BGN 185.71

Наличност
На склад

Вмъкнете директноСтартирайте двигателя и включете навинчивающийся гумата патронник до штоку вентила на гумата, преди да отваряте устройството.Автоматично изключване се случва бързо и точно.Той автоматично изключване при достигане на необходимото налягане в гумите.Защита от прегряване, автоматично изключване при претоварване.Лесно считываемый сензор за налягане в гумите Устройство за изпомпване на гуми е снабдено с голяма, высокоточным и ярък дисплей. На разположение 4 единици за измерване : PSI, KPA, БАР, KG/CM2. Ярък led фенерче Въздушен компресор е снабден с вграден ярък и дълготраен led фенерче, което може лесно да се управлява, или бързо се поправи в тъмното, за да се избегнат всички потенциални опасности по време на работа.Универсален преносим помпа за автомобилни гуми с 10-футовым кабел за захранване и адаптер за напомпване (3 допълнителни дюзи), много подходящ за автомобили, мотоциклети, велосипеди, надуваеми лодки и т. директно Вграждане.Стартирайте двигателя и включете навинчивающийся гумата патронник до штоку вентила на гумата, преди да отваряте устройството.Автоматично изключване се случва бързо и точно.Той автоматично изключване при достигане на необходимото налягане в гумите.Защита от прегряване, автоматично изключване при претоварване.Лесно считываемый сензор за налягане в гумите Устройство за изпомпване на гуми е снабдено с голяма, высокоточным и ярък дисплей. На разположение 4 единици за измерване : PSI, KPA, БАР, KG/CM2. Ярък led фенерче Въздушен компресор е снабден с вграден ярък и дълготраен led фенерче, което може лесно да се управлява, или бързо се поправи в тъмното, за да се избегнат всички потенциални опасности по време на работа.Универсален преносим помпа за автомобилни гуми с 10-футовым кабел за захранване и адаптер за напомпване (3 допълнителни дюзи), много подходящ за автомобили, мотоциклети, велосипеди, надуваеми лодки и т. Функции : директно Вграждане.Стартирайте двигателя и включете навинчивающийся гумата патронник до штоку вентила на гумата, преди да отваряте устройството.Автоматично изключване се случва бързо и точно.Той автоматично изключване при достигане на необходимото налягане в гумите.Защита от прегряване, автоматично изключване при претоварване.Лесно считываемый сензор за налягане в гумите Устройство за изпомпване на гуми е снабдено с голяма, высокоточным и ярък дисплей.

Опции за продукта

color:
grey
Material:
plastic body + copper motor
Working voltage:
DC 12V
Working current:
≥10A
Rated power:
120W
Flow rate:
35L/min
Maximum pressure value:
150PSI
Display unit:
KPA, PSI, BAR, KG/ CM²
Power cord length:
10 feet
Hose length:
2 feet
Continuous working time:
up to 8 minutes
Size:
18.5*8.9*13cm
Item weight:
1.7 pounds
Package Contents:
1 * Digital air compressor:
1 * Spare fuse:
3 * Nozzle adapter:
note:
Please allow the error caused by 0-2mm manual measurement, thank you for your understanding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you!:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Свързани продукти