.

.

Нож за каменни резби 40 мм, Отрезной Кръг С Диамант покритие, Диамантени Мини Турбо-Гравиране Триони, Използвани за Гранит (сребро 5ШТ)

Нож за каменни резби 40 мм, Отрезной Кръг С Диамант покритие, Диамантени Мини Турбо-Гравиране Триони, Използвани за Гранит (сребро

BGN 1.00

Наличност
На склад

[Бързо и точно рязане] : Нож, подходящ за различни видове каменни резбиМоже да се използва за точно рязане на гранит, мрамор и бетон.Той е подходящ също и за рязане на дърво, пластмаса и метал.Острието е лесен за употреба и поддръжка и осигурява икономично решение за каменни резби. [Широка гама от приложения] : Острието е с диаметър 40 мм и с дебелина 0,2 mm. Той се отличава с висока твърдост и устойчивост на износване и може да се използва за рязане на различни материали. [Висококачествен материал] : Нож за каменни резби с диаметър 40 мм, изработени от неръждаема стомана с диамант, използвайки технология на изпичане гореща преса, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. [Спестяване на време] : Използването на диамант матрица от высокомарганцовистой стомана, на нов процес на спояване, липса на деформации, пукнатини, сигурността за използване.Диамантени режещи зърна намаляват вибрациите и осигуряват по-пряка и бърза ряз.Той остър, не се свива и е устойчив на износване.Не е необходимо често да се замени режещо острие, което спестява много време и повишава ефективността на работа. [Съвместимост с различни дръжки] : Тези остриета са съвместими с различни дръжки, като предлага различни начини за тяхното използване.Различни химикалки в комбинация с различни ножове, за да обогатят своя опит каменни резби.

Опции за продукта

Свързани продукти