.

.

MEECO Лава Рок 7 Чакри Арома-Дифузер Етерично Масло Еластична Гривна Мъниста От Естествен Камък, Дърво на Живота, Висулка Рейки Исцеляющий Скъпоценен Камък за Йога Ме?

MEECO Лава Рок 7 Чакри Арома-Дифузер Етерично Масло Еластична Гривна Мъниста От Естествен Камък, Дърво на Живота, Висулка Рейки Исцеляющий

BGN 3.25

Наличност
На склад

? Най-доброто качество : бразилия ръчна изработка, изработени с помощта на бразилски скъпоценни камъниПревъзходни и прекрасни естествени камъни.Много здрава гумена лента, което означава, че можете да носите всеки ден и не се тревожи за това, че тя сълзотворен. ?ИЗЦЕЛЕНИЕ : Всеки камък представлява и лекува една от 7 Чакри на тялото – нашата Коренова Чакра, Сакралната Чакра и Слънчевия сплит Чакра, Сърдечната чакра, Горловую чакра Чакра на Третото око и Коронната чакра. ? ГРИВНА-дифузор : Можете да kapnut вашето любимо масло на лавовый камък, за да можете да вдишват аромата на етерични масла по време на медитация и в продължение на целия ден. ?Се предлага с подарък скоростна готова на предаването.Идеален подарък за рожден ден, годишнина, ден на майката, Коледа, Свети Валентин и много повече!. ? Гривна от около 7,5 см и мъниста 10 mm. Всички скъпоценни камъни са уникални, затова цвят и рисуване могат да се различават от изобразен на снимката, но ние знаем, че вие ще бъдете доволни уникалност на гривната.Можете да kapnut вашето любимо масло на лавовый камък, за да усетите аромата на етерични масла по време на медитация и в продължение на целия ден.

Опции за продукта

Свързани продукти