.

.

Колие с Кристали Защита Эмпата за Жени И Момичета, Готическия Розов Кварц, Черен Турмалин, Колие от Гематитовых Мъниста, Магически Магьосникът Чакра Бижута От Коли?

Колие с Кристали Защита Эмпата за Жени И Момичета, Готическия Розов Кварц, Черен Турмалин, Колие от Гематитовых Мъниста, Магически Магьосникът

BGN 4.66

Наличност
На склад

✨Колие за защита на эмпата, балансирующее емоции и изцеляваща огърлица със скъпоценни камъни подарък за нея ★ ✨ Просто, но смислено великолепна огърлица за защита на эмпата, съдържа 3 вида естествен 6-мм-планински кристал син цвят, черен турмалин и хематитДължина на веригата е 15,7 инча с удлинителем дължина 1,96 инча. ✨ Синьо мънисто : Основни за здравето син кристал, противовес на лични физическите и умствените функции, спомага за емоционалната стабилност на собственика и играе ролята на успокоително, оказва от голяма полза за здравето на човек. ✨ Черен турмалин - най-мощният, цялостен защитник от негативна енергия.Го метафизическая сила се сравнява с електрическа сила около вашата аура.Това спира прикрепяне към вас на енергия с ниски вибрации и психическо отпадъци и ги превръща в положителен. ✨ Хематит - помага за усвояване на негативна енергия и успокоява по време на стрес или безпокойство.Хематит - много защитен камък, и удобен за носене, за да останат на краката си в много ситуации.Кристали гематита превъзходен заземляют и баланс на енергия. ✨ Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа. Колие за защита на эмпата, балансиране на емоциите и лечение на скъпоценни камъни, Огърлицата като подарък за нея син кристал * Черен турмалин * Син кристал гематита важното здраве, баланс на лични физическите и умствените функции, допринася за емоционалната стабилност на собственика и играе ролята на успокоително, оказва от голяма полза за здравето на човек.Черен турмалин - най-мощният, цялостен защитник от негативна енергия.Го метафизическая сила се сравнява с електрическа сила около вашата аура.Това спира прикрепяне към вас на енергия с ниски вибрации и психическо отпадъци и ги превръща в положителен.Хематит - помага за усвояване на негативна енергия и успокоява по време на стрес или безпокойство.

Опции за продукта

Свързани продукти