.

.

DOITOOL DOITOOL 20 бр. Черни Дръжки на Вратите на Хамбара 6 Инча Дръжка за врата за Дървени Огради Реколта Дръжка за Шкаф Разтегателен Кабинет Мебелен Кутия, Аксесоари за До?

DOITOOL DOITOOL 20 бр. Черни Дръжки на Вратите на Хамбара 6 Инча Дръжка за врата за Дървени Огради Реколта Дръжка за Шкаф Разтегателен Кабинет

BGN 10.79

Наличност
На склад

"Модерен стил"' Дръжка пуснат съвременност във вашия дом, а също и ще се превърне в украса на дома си "С висококачествени материали -" е изработена от висококачествени метални материали, здрав, лесен и сигурен. "Сигурен и надежден"'Е безопасно и може да ви защити или вашето семейство от вредни вещества. "Гладка повърхност"' Вие ще имате лесен захват, и вие да не се повреди свои ръце. "Широко се използва"'Нашите химикалки са подходящи за шкафове, скринове, чекмеджета, дървени врати и т. Описание, Изработени от желязната материал, са безопасни, безвредни за околната среда и трайни.Много подходящ за чекмеджета, тумбочек, гардеробни, складови врати, шкафове за обувки и др Дръжка ще даде на вашия дом, модерен вид.Модерен минималистичен дизайн с малки детайли го прави практично.Гладка повърхност на писалка не се поцарапает си ръце.Спецификация - Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : желязо - Размер : Около 14x3,4x2, 7 см Опаковка, включително 20 х дръжки.

Опции за продукта

Свързани продукти