.

.

Предавател AD620, Усилвател на напрежение в Милливольтах, Малка Лампа за зададено измерване

Предавател AD620, Усилвател на напрежение в Милливольтах, Малка Лампа за зададено измерване

BGN 3.33

Наличност
На склад

За усилване на входния сигнал се използва потенциометър, увеличението достига 1000 пъти, и за регулиране на него може само с помощта на потенциометъраЗа усилване на входния сигнал се използва потенциометър, увеличението достига 1000 пъти, и за регулиране на него може само с помощта на потенциометъра.Малък по размер, 4 отвора за позициониране с диаметър 3 мм, равномерно разпределени по периметъра, стандартното разстояние между тях е 2.54 мм от двете страни, а максималният обхват на изходното напрежение е ± 10Б.Широк диапазон на входния сигнал, който използва AD620 за печалба, ви позволява да увеличавате микровольты и милливольты с по-висока точност и линейностью, отколкото представен на пазара LM358.Регулиране на нулевата точка с помощта на потенциометъра за регулиране на нулевата точка за повишаване на точността и явления изместване на нулевата точка не се срещнете в съответствие с нуждите на клиента.Има модул за извеждане на ниско налягане, а на чип за отрицателно налягане 7660 A се използва за извеждане на отрицателно налягане (‑VIN), което може да бъде предоставена на клиентите за управление на други товари двойно мощност.За усилване на входния сигнал се използва потенциометър, увеличението достига 1000 пъти, и за регулиране на него може само с помощта на потенциометъра.За усилване на входния сигнал се използва потенциометър, увеличението достига 1000 пъти, и за регулиране на него може само с помощта на потенциометъра.Малък по размер, 4 отвора за позициониране с диаметър 3 мм, равномерно разпределени по периметъра, стандартното разстояние между тях е 2.54 мм от двете страни, а максималният обхват на изходното напрежение е ± 10Б.Широк диапазон на входния сигнал, който използва AD620 за печалба, ви позволява да увеличавате микровольты и милливольты с по-висока точност и линейностью, отколкото представен на пазара LM358.Регулиране на нулевата точка с помощта на потенциометъра за регулиране на нулевата точка за повишаване на точността и явления изместване на нулевата точка не се срещнете в съответствие с нуждите на клиента.Има модул за извеждане на ниско налягане, а на чип за отрицателно налягане 7660 A се използва за извеждане на отрицателно налягане (‑VIN), което може да бъде предоставена на клиентите за управление на други товари двойно мощност. Широк диапазон на входния сигнал, който използва AD620 за печалба, ви позволява да увеличавате микровольты и милливольты с по-висока точност и линейностью, отколкото представен на пазара LM358. За усилване на входния сигнал се използва потенциометър, увеличението е до 1000 пъти, и му може да се регулира само с помощта на потенциометъра. Регулиране на нулевата точка с помощта на потенциометъра за регулиране на нулевата точка за повишаване на точността, и няма да има явления на дрейф на нулевата точка в съответствие с нуждите на клиента.

Опции за продукта

Item Type:
Millivolt Voltage Amplifier
Input Voltage:
3-12VDC
Magnification:
1.5-1000 Times Adjustable, the Null Point Can Be Adjusted the Same As the Lower One
Signal Input Voltage:
100UV--300MV
Signal Output Range:
± (VIN-2V)
Negative Pressure Output:
Greater Than -VIN. Due to the Output Internal Resistance of the Negative Pressure Chip, the Actual Output is Greater Than -VIN, the Greater the Load Power, the Greater the Negative Pressure Drop
Offset Voltage:
50MV
Input Bias Current:
1.0NA (Maximum)
Common Mode Rejection Ratio:
100DB
Offset Voltage Drift:
0.6MV / C (Maximum)
Stable Time:
2MV / Month Maximum Simultaneous Interpretation Set
Size:
Approx. 32 x 22mm / 1.3 x 0.9in
Package List:
1 x Millivolt Voltage Amplifier2 x Pin Header:
Note:
The use of the module requires a certain electronic basic. If there is no basic customer, please purchase with caution. Our store provides technical support. :

Свързани продукти