.

.

Гребен за Разнищване на косата за Кучета и Котки, Метален Гребен за Домашни Любимци с Дълги и Къси Зъби, Гребен-Распутыватель за Кучета от Неръждаема Стомана, Опред?

Гребен за Разнищване на косата за Кучета и Котки, Метален Гребен за Домашни Любимци с Дълги и Къси Зъби, Гребен-Распутыватель

BGN 5.20

Наличност
На склад

♔【Гребени за разнищване на домашни любимци, за кучета】 : ще имате 1 гребен за разнищване на кучета, 1 ножица за коса, 1 ножица за филировки, 1 малък гребен за оформянеГрижи за вашия домашен любимец у дома си!. ♔【Дизайн за разнищване на коса 2 в 1】 : 1 гребен с 2 зъбци с различна дължина!Той може да се комбинират предимствата на дълги и къси зъби, за по-ефективно отстраняване на спутанную част от вълна и прави козината на домашен любимец са по-здрави и блестящи. ♔【Нескользящая дръжка】 : Метален гребен за домашни любимци е с ергономичен дизайн, може да работи в продължение на дълго време, част от дръжки от гумен материал, увеличена имат противоплъзгаща лента, лесен за употреба. ♔【Зъбите са от неръждаема стомана】 : Гребен за померанского шпиц, изработен от висококачествена неръждаема стомана, тя е здрава и лека, с фини зъбци.Освен това, туристи с кръгла глава могат да се предпази чувствителната кожа на домашни любимци от надраскване. ♔【Подходящ за】 : Тази гребен за грижа за пудел идеален за дълги коси или увивни кучета и котки, като cockapoo, пудел, самоед, мейн куун и т. Идва с ножица, подходящи за дрессировщиков изложбени кучета, зоогрумеров и собственици на домашни любимци.Гребен за разнищване на косата за кучета 1 × Ножици за коса; 1 × Ножици за филировки; 1 × гребен, за да се грижи за кучето (малка); Характеристики : ❤ Изработени от висококачествена неръждаема стомана, четка за коса за разнищване на косата за котки е трайна и не податливи на корозия.Дизайн на зъбите с кръгла глава предпазва чувствителната кожа на домашни любимци от надраскване. ❤ Дръжка кучешки гребени за разнищване на спутанной вълна има ергономичен дизайн и е изработен от гумен материал с нескользящими ивици за удобство на употреба. ❤ Може да се използва като гребен с широки зъбци, така и за гребен с фини зъбци, за по-ефективно премахване на спутанную част от вълна и да направи вълна домашен любимец са по-здрави и блестящи. ❤ Се предлага с 2 различни ножици, което ще ви позволи да се грижи за вашия пухкава друг дом!Подходящ за дълги коси или увивни кучета и котки, като например какаду, пудел, самоед, пърс, мейн куун и т.

Опции за продукта

Свързани продукти