.

.

Опаковка Сапун, Захранващи Сапун за Мраморни съдове, 10 мл за Еднократна Употреба, Атрактивни Опаковки на Сапун за Плотове за кухня или Баня (Син)

Опаковка Сапун, Захранващи Сапун за Мраморни съдове, 10 мл за Еднократна Употреба, Атрактивни Опаковки на Сапун за Плотове

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Уникален дизайн】 Прекрасни материали под формата на хубава сърце елегантно изглеждат на този дозаторе за сапун за ръцеЧудесен аксесоар за баня и визуална кора от лимон. 【Екологично чисти материали】 Корпус бутилки и спорта лосион е изработен от качествени керамични материали высокотемпературного печене, е трайна, него не е лесно да се повреди, и е оборудван с нова помпа от полимер устойчив на корозия материал. 【Лесно почистване】 Всичко, което трябва да направите, е да го търка с кърпа с топла вода и сапун, и опаковка от сапун отново засияет и ще изглежда съвсем нова. 【Многофункционално използване на】 Този опаковка сапун може да напълните с вода и сапун за ръце, сапун за миене на съдове, течен препарат за почистване или лосион за ръце.Комплексно използване го прави полезен в банята, спалнята и кухнята. 【Проста бензиностанция】 Голяма дупка и спорта сапун многократно използване позволява лесно да се презарежда всеки път, както и да се избегне ненужно натрупване на отпадъци.Керамични опаковка за сапун с капацитет 300 мл / 10 унции осигурява хигиена и чистота в банята или кухнята за няколко седмици. 【Уникален дизайн】 Прекрасни материали под формата на хубава сърце елегантно изглеждат на този дозаторе за сапун за ръце.Чудесен аксесоар за баня и визуална кора от лимон. 【Екологично чисти материали】 Корпус бутилки и спорта лосион е изработен от качествени керамични материали высокотемпературного печене, е трайна, него не е лесно да се повреди, и е оборудван с нова помпа от полимер устойчив на корозия материал. 【Лесно почистване】 Всичко, което трябва да направите, е да го търка с кърпа с топла вода и сапун, и опаковка от сапун отново засияет и ще изглежда съвсем нова. 【Многофункционално използване на】 Този опаковка сапун може да напълните с вода и сапун за ръце, сапун за миене на съдове, течен препарат за почистване или лосион за ръце.Комплексно използване го прави полезен в банята, спалнята и кухнята. 【Проста бензиностанция】 Голяма дупка и спорта сапун многократно използване позволява лесно да се презарежда всеки път, както и да се избегне ненужно натрупване на отпадъци.

Опции за продукта

Свързани продукти