.

.

Тройно Магнитно закрепване за автомобилна камера за камерата GoPro Hero, за екшън камери DJI Osmo, за екшън камери AKASO, за екшън камери Insta360, 2,6 Магнитно закопчаване с магнит?

Тройно Магнитно закрепване за автомобилна камера за камерата GoPro Hero, за екшън камери DJI Osmo, за екшън камери AKASO, за екшън

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Нисък център на тежестта】 за Да се сведе до минимум въздушното съпротивление, ние сме избрали дизайн с най-малкия ъгъл на наклона, за да увеличите решаване на проблема, заключающуюся в това, че вятъра влияе на устойчивостта и подобряване на стабилността на снимане 【За съемочного оборудване малкия и среден размер на】 идеален за insta 360 one r, за Gopro hero 9, 8,7,6,5,4,3, камера AKASO, за DJI osmo action, action 2 и така нататък, се отнася за повечето екшън камери.Също така ние предлагаме решения за правене на снимки с мобилни телефони за бърза настройка на снимане. 【Устойчиви на висока температура и пылеустойчивость】 Магнитно закопчаване на присоске е по-подходящ за използване в суха, висока температура или дъждовни условия, отколкото за монтиране на присоске, и обикновено може да се използва в пустинята, блато или други специални условия. 【Магнитно основа с диаметър 2,6 инча (66 mm)】 Магнитна камера могат да издържат на вертикално магнитно усилия за привличането 44 паунда (20 кг), не се препоръчва поддържане на продукти с тегло над 10 кг на статични сцени и не се препоръчва поддържане на продукти, с тегло над 2,2 кг / 1 кг в спортни сцени. 【Мощни магнити 6x3pcs】Магнит с гумено покритие е вътре в 3 групи мощните магнити на 6 парчета, които равномерно са разположени в кръг, за създаване на висока адсорбционной способности. 【Нисък център на тежестта】 за Да се сведе до минимум въздушното съпротивление, ние сме избрали дизайн с най-малкия ъгъл на наклона, за да увеличите решаване на проблема, заключающуюся в това, че вятъра влияе на устойчивостта и подобряване на стабилността на снимане. 【За съемочного оборудване малкия и среден размер на】 идеален за insta 360 one r, за Gopro hero 9, 8,7,6,5,4,3, камера AKASO, за DJI osmo action, action 2 и така нататък, се отнася за повечето екшън камери.Също така ние предлагаме решения за правене на снимки с мобилни телефони за бърза настройка на снимане. 【Устойчиви на висока температура и пылеустойчивость】 Магнитно закопчаване на присоске е по-подходящ за използване в суха, висока температура или дъждовни условия, отколкото за монтиране на присоске, и обикновено може да се използва в пустинята, блато или други специални условия.

Опции за продукта

Свързани продукти