.

.

Лента за преминаване към пода самоклеящийся Килим и лента за украса край на прехода към пода Мека лента за затваряне на ръба (Кафе, 6,56 фута)

Лента за преминаване към пода самоклеящийся Килим и лента за украса край на прехода към пода Мека лента за затваряне на ръба (Кафе, 6,56 фута)

BGN 20.52

Наличност
На склад

[Мек материал] е изработен от мек PVC, чрез екструдиранеТази преходна лента, предназначена за лесно затваряне на ръбовете на пластмасовия пода и килима, за да им край са били стройни и красиви, им е лесно да се повреди, те са удобни, трайни, и за тях е лесно да се грижи. [Трайно лепило за обратната страна на] Тази преходна ивица залепен здрава порести лента, която разполага с практични функции отклеивания и залепване и може лесно да бъде инсталиран без допълнителни инструменти. [Удължаване и сгъстяване] Тази преходна ивица е била модернизирана, разширена и удебелени.Ширина на лепилен на повърхността се постига 0,78 инча (2 см).Колкото повече контактна повърхност, толкова тя е по-здрава.Основно той се използва за затваряне на степени с дебелина по-малко от 5 мм. Той обикновено се използва на различни места, за специални случаи, като например семейството, хотели, ресторанти, конферентни зали, конферентен център и т., и се използва за украса ръбовете и пола на килими. [Идеален] Декоративна лента по ръба на пола - най-добрият избор за създаване на лесно преминаване по ръба на степени.Той е предназначен за защита на ръбовете на подови плочки, килими и други декоративни материали, произведени със собствените си ръце. [Лесна за употреба] Покритие на ръба на килима се извършва бързо и лесно за инсталиране.Ножици могат свободно да отрежете вашата индивидуална дължина.Повдигна червената разделителната лента, плътно я залепете по ръба на килима, а след това използвайте я, няма да чака. [Мек материал] е изработен от мек PVC, чрез екструдиране.Тази преходна лента, предназначена за лесно затваряне на ръбовете на пластмасовия пода и килима, за да им край са били стройни и красиви, им е лесно да се повреди, те са удобни, трайни, и за тях е лесно да се грижи. [Трайно лепило за обратната страна на] Тази преходна ивица залепен здрава порести лента, която разполага с практични функции отклеивания и залепване и може лесно да бъде инсталиран без допълнителни инструменти.

Опции за продукта

Свързани продукти