.

.

Крана за бира OneBom, Монтаж на преградата, без заварка 1/2 с зазубриной 12 mm, Вентил за Приготвяне на котела СС с пълна Дупка (2 бр.)

Крана за бира OneBom, Монтаж на преградата, без заварка 1/2 с зазубриной 12 mm, Вентил за Приготвяне на котела СС с пълна Дупка (2 бр.)

BGN 5.45

Наличност
На склад

ONEBOM - отговорен собственик на магазин, който се стреми да осигури страхотен клиентския опит!Ние обичаме да стоим зад всяка покупка и да правите покупки с приятни за всеки купувач. ★ 2 ЕЛЕМЕНТА БИРА сферичен кран –Този сутиен сферичен кран от 2 части могат да бъдат демонтирани за бързо почистване и дезинфекция. ★ Добре направено–неръждаема стомана 304 може да се използва в продължение на дълго време, по-здрав и спестява на квалифицирани материали. ★ Идва с всички аксесоари - много удобно допълнение към вашия чайнику за варене, помпа или система за варене.Ние предлагаме допълнителни уплътнителни пръстени от 2 бр. ★ Моля, обърнете внимание овце 12 мм равна 0,47 инча.Тръба трябва да бъде същият или по-малко 0,47 инча. Моля, използвайте скоба за маркуч в горната част на тръбата, за да се предотврати прекомерното налягане, за да разглобявате телефона. ★ Си СТРУВА да купите - всички продукти ONEBOM тествани преди да бъдат пакетирани век натиснете бутона "Добави в кошницата" и да се купуват без да съжалява.Просто върни ги обратно, ако имате някакви проблеми, но не искате да се свържете с нас.Прехвърляне гореща тенджера, пълна с вряща течност в каната би било много опасно.Този сферичен кран, състоящ се от 2 части, много ще ви помогне в процеса на домашно приготвяне.Той ви позволява лесно да прецеждам и излейте течността.Най-лесният начин, по който трябва да направите, е да закупите сферичен КРАН ONEBOM от неръждаема стомана от 2 части, за да пробие дупка и да го инсталирате на вашия infuser.Пратката включва : . 1 сферичен кран от 2 части (всички аксесоари са включени в комплекта). 2 x допълнително запечатване на пръстени. Замъкът се намира в ляво, когато спирателен вентил е изключен. Кликнете върху неръждаем хонорар от дясната страна. Завийте точка обратен клапан включена в страната. След това крепостта се заблокируется.

Опции за продукта

Свързани продукти