.

.

Beavorty 12 бр. Женски Чистящая Домакински Ракита Дълга Полагане на Наситени Пенящегося Раиран Цвят, Растягивающаяся Гъба За Лице, Къпане, вземане на Душ, Гъба за Мъже, К?

Beavorty 12 бр. Женски Чистящая Домакински Ракита Дълга Полагане на Наситени Пенящегося Раиран Цвят, Растягивающаяся Гъба

BGN 26.48

Наличност
На склад

Хоп за душ за измиване на тялото : Изработен от безопасен и полезен за здравето материал, безвреден за кожата и има дълъг срок на службаКърпа за лице : и изсушава, и ефективно намалява растежа и влияе на хавлиите.Кърпа-скрубер за баня : масажно средство за къпане ефективно премахва замърсяванията от повърхността на кожата, подпомага движението на кръвта, ускорява обмяната на веществата.Дълго кърпи за баня : той помага за премахване на мъртвите клетки от кожата и запушени пори, vi, Отшелушивающее кърпа : позволява с лекота дълбоко изплакнете гърба и други части на тялото и да предоставят удобни за къпане.Пратката включва 3 бр. x 4 × хавлии за баня, Особености -ви Позволява с лекота да се почистват с гърба и други части на тялото, както и да използват удобни японското кърпа за къпане. -Използването на дълги ленти и дантели, което е удобно за вас, за да избършете гърба кърпа за лице.16 X1 хоп за душата от люфы. -Материал : гъба за баня, изработени от полиетилен за кожата на тялото -Масаж за къпане ефективно премахва от повърхността на кожата, подпомага движението на кръвта, ускорява обмяната на веществата Купальное кърпа за гърба. -Обилно избиване, и трябва само да се нанесе крем за душ върху хавлиена кърпа и го смила, и тези кърпа бързо ще вспенивающееся Кърпа за вана. -Изработен е от висококачествен найлонов плик материал, безвреден за кожата и сигурно, което може дълго време да остане кърпа за душ. -Цвят : Случаен цвят наситено с пенящееся кърпа Информация за стоки, Кърпа за лице, и той ви предлага комфортно усещане. отшелушивающее кърпа Можете да го използвате за измиване на тялото по-лесно да направите богата на мехурчета.Дълго кърпи за баня Ви е неудобно и отнема много време да се къпете, без никакви инструменти?След това можете да изберете, е кърпата за почистване на баня в дълга ивица.

Опции за продукта

Свързани продукти