.

.

GATOOKO Мини Преносим Безшумен Дифузер за овлажняване на въздуха със студена мъгла, USB-овлажнител обем 280 мл за спалня, на дома и офиса, Не съдържа BPA, Детски овлажнител, ?

GATOOKO Мини Преносим Безшумен Дифузер за овлажняване на въздуха със студена мъгла, USB-овлажнител обем 280 мл за спалня, на дома

BGN 4.57

Наличност
На склад

? Ултразвуков инхалаторС помощта на технология за ултразвуково разпрашване ароматни конус може да се образува фина мъгла.Мъгла равномерно разпределя аромат из цялата стая.Той също така е почистване и влагозадържащ на въздуха.Той може да подобри качеството на въздуха в дома си. ?Технология на ауспуха.Този ароматен дифузор обем 280 мл осигурява траен фин аромат мъгла.Производителност дифузьор достига 30-35 мл / ч, което отнема 4-8 часа, така че той ще произвежда по-хладен, ароматен мъгла и ще осигури достатъчно влага.Конструкция дифузьор осигурява сверхшумную работа на ниво 35 db, осигуряване на комфортна и приятна обстановка за сън. ? Уникален дизайн във формата на главата на вола и функция за управление.Естествен стил може лесно да се комбинира с декор на повечето стаи.Капакът лесно се отстранява и може лесно да бъдат възстановени, за да се пълнят с вода.Просто включете за управление на захранването и led подсветка, без жужжания. ? Функция за автоматично изключване, без вода, без BPA.Спрей Basic fuel не съдържа бисфенол А, нетоксичен и може да се използва безопасно в близост до младенци.Когато водата свърши, машината автоматично ще се изключи.Е преминал сертифициране от CE и Ro HS, е много безопасен. ? Безгрижно пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ? Ултразвуков инхалатор и овлажнител GATOOKO Cow Head ?Модерен дизайн във формата на волска кожа на главата. ?Е подходящ за декорация на дома през новата 2021 година. ? Ще стане най-добрият избор за празнични подаръци.

Опции за продукта

Свързани продукти