.

.

ОБИЧАЙНИЯТ Набор от Метли и Совков за дома, долно Оттичане 55-инчов Разход на Метла и една Лъжичка за боклук с Дълга дръжка, Метла за подметания Фоайето, за Къща, Кухн?

ОБИЧАЙНИЯТ Набор от Метли и Совков за дома, долно Оттичане 55-инчов Разход на Метла и една Лъжичка за боклук с Дълга дръжка, Метла

BGN 9.10

Наличност
На склад

【ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ЗАВОИ!】Обновете набор от метли и совков за почистване на боклук за домаРазмери на повече от 55 инча височина и 10 см в ширина, стоманена дръжка на метла за почистване на лобито е с дължина 52 инча, стоманена дръжка колектор с дължина 38,5 инча осигуряват почистване стои. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Тежкотоварни метлата и тавичката за събиране на прах защелкиваются заедно за по-удобно съхранение на багажник, прикрепете към стената, спестете място.Отличен за почистване на офис, хотел, гараж, паркет, плочки и т. 【ЛЕКА ПОДМЕТКА】 Филтър и метла за почистване на боклук във фоайето на хотела са идеални за хващане и носене на боклук в движение.Вградена стъргалка и четка за коса със зъбите за лесно почистване превърнете метла в лъжичка за боклук, почистване на козината на домашни любимци и човешки косми само с едно натискане на туристи. 【ЩАСТИЕ ОТ ПОЧИСТВАНЕ на】 Лъжичка е фиксиран в отворено положение, за по-лесно изхвърляне на съдържанието в кофата за боклук, без да разлива.Гума перваза пред колектор на прах е на едно ниво с пода, така че лъжичка прилепен към пода, така че не трябва да се четка с кал в тавата, целият боклук лесно попада в долно оттичане лъжичка. 【МИСИЯ ГРЕНДА】 Опростете вашия домашен речник. (БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ !!Ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас "задай въпрос", като се посочва идентификационния номер на поръчката).Ние сме тук за подкрепа и съвет!И ние ще ви възстановим усмивка на лицето. 【ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ЗАВОИ!】Обновете набор от метли и совков за почистване на боклук за дома.Размери на повече от 55 инча височина и 10 см в ширина, стоманена дръжка на метла за почистване на лобито е с дължина 52 инча, стоманена дръжка колектор с дължина 38,5 инча осигуряват почистване стои. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Тежкотоварни метлата и тавичката за събиране на прах защелкиваются заедно за по-удобно съхранение на багажник, прикрепете към стената, спестете място.Отличен за почистване на офис, хотел, гараж, паркет, плочки и т.

Опции за продукта

Свързани продукти