.

.

LK 2 опаковки за Samsung Galaxy S23 Защитно фолио за екрана и 2 опаковки за обектива на камерата [Инструмент за изравняване] Устойчив на надраскване [Съвместим с разблокировк?

LK 2 опаковки за Samsung Galaxy S23 Защитно фолио за екрана и 2 опаковки за обектива на камерата [Инструмент за изравняване] Устойчив на

BGN 3.33

Наличност
На склад

[Съвместим само с Galaxy S23 5 G] : Защитен слой от закалено стъкло ЛК 6,1 " и защита на обектива на камерата са специално проектирани за Samsung Galaxy S23 5 G [Моля, проверете дали модела на вашия телефон Galaxy S23 5 G, преди да купите. [Инсталация "Само за няколко секунди"] : Защитно фолио лесно и е приложен към екрана с помощта на рамка за привеждане в съответствие.При инсталиране на защитно фолио за обектива, моля, уверете се, че тя е подравнена с обектива на камерата на телефона. [Полезни съвети : Моля, вижте видеото по инсталиране преди да инсталирате. [Дизайн] : Тази защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S23 проектирана така, че да бъде съвместима с повечето седалките.По краищата е оставено повече пространство, за да калъф може да е обвивка за ръбовете на вашия мобилен телефон, без да се нарушава защитно фолио S23. [Закалено стъкло военни клас 9 H] : Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S23 LK и защитно фолио за обектива на камерата са изработени от закалено стъкло с повишена твърдост 9, което позволява да защитите телефона си от всякакви драскотини, удари или падане. [Острота на изображението десет от десет] : Благодарение на светопропусканию 99,99% защитно фолио Galaxy S23 безупречно запазва изходна резолюция на изображението на екрана и възпроизвежда оригиналния цвят на екрана.

Опции за продукта

Свързани продукти