.

.

Пиърсинг на ухото и на носа, на Нов живот 50шт 16 г, Определени за интравенозно въвеждане на Катетър Пиърсинг за интравенозно приложение Стартови Комплекти, Инструме?

Пиърсинг на ухото и на носа, на Нов живот 50шт 16 г, Определени за интравенозно въвеждане на Катетър Пиърсинг за интравенозно

BGN 3.33

Наличност
На склад

1 ВИСОКО КАЧЕСТВО : Всяка пункционная игла за катетър изработени от хирургическа неръждаема стомана от най-високо качество 316 L.Като вакуумно опаковане, така и иглата са изработени от гума за осигуряване на защита. Опаковката, В това число : Всеки набор за пункция сайт включва 50 бр. игла за интравенозен катетър до 16 г за пункция сайт. ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Игла за пиърсинг е лесен за работа, подходящ за пробиване на ушите, устните, зърната на гърдите, на веждите, пъпа, езика, носа и други части, неръждаема стомана 316 L, липсата на странични реакции. ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Игла за катетър лесна работа и трябва да се следи внимателно преди доставка.Висококачествено за еднократна употреба професионална проколочная игла с наклон по-динамични от хавлиени тъкани. ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : Ние се стремим да осигурим най-доброто сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите иглах за пробиване на ушите и носа, просто върни ги за пълно връщане или замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти