.

.

Пъстри сенки за очи CHARMACY, Луди сенки-хамелеони, които създават Ефектен Метален блясък за очите, веганские, без насилие, 1,9 г (# 808)

Пъстри сенки за очи CHARMACY, Луди сенки-хамелеони, които създават Ефектен Метален блясък за очите, веганские, без насилие,

BGN 1.00

Наличност
На склад

Нашите пигменти от инжектира фолио - това е много уникални сенки за очи , които са създадени с помощта на смес на нашите две телето пигменти - Гладко нанасяне;. - Види - означава да вярвам, пъстри сенки за очи от този свят!. ?【Сенки за очи Insane Превключване】 Пъстри сенки CHARMACY осигуряват богат пигментация, интензивно два тона блясък и трайност, което улеснява поставянето и интензивен наращиваемый цвят незабавно придава на вашия начин на чистотата. ?【Процеса на създаване на грим на очите-хамелеони】 За нанасяне използвайте пръстите си, за перфектния грим на очите-хамелеони, само с едно движение, предназначена за комфорт, раздробяване и висока възвръщаемост, като се придава на очите по-стилен блясък. ?【Блестящи метални сенки за очи】 Наситено пигментирани сенки за очи с интензивен проблясващи обесцвечиванием, не разглаживающие бръчки, устойчиви на трансфера и не са, придават метална изглеждащ вид, който се запазва през целия ден. ?【Подходящи за много случаи】 Където и да отидеш, на рожден ден, на вечерно парти или дори в нощен бар, компактен размер гарантира, че лесно се носи с себе си. той ще се побере лесно в джоба си!. ?【Без жестокост】 Всички основи CHARMACY, средства за грим на очите и други козметични средства, без винаги да жестокост и никога не са тествани върху животни.

Опции за продукта

Свързани продукти