.

.

Holibanna 2 елемента 360 Пластмасови Куки за Захващане на Шкафных Куки Закачалка за Вратовръзки Куки за Шапки Притежателя Шал на Куката на Въртящата Окачен на Кука Прост?

Holibanna 2 елемента 360 Пластмасови Куки за Захващане на Шкафных Куки Закачалка за Вратовръзки Куки за Шапки Притежателя Шал на Куката на

BGN 3.00

Наличност
На склад

ЗАКАЧАЛКА за КОЛАН - не е нужно да я инсталиратеКрасив, компактен, лесен.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ШАЛОВЕ ЗА КАБИНЕТ - не е нужно да ги инсталирате.Красив, компактен, лесен.ЗАКАЧАЛКИ за шапки - Широко се използват върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и други (моля, имайте предвид, че има ограничения за цвят на стените), особено за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките.ПОСТАВКА за ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ЧАНТАТА си - това я прави подходяща и удобна за домашна или офис употреба.Също така и достатъчно удобно да се взема със себе си при пътуване, като се гарантира, че вие ще бъдете организирани, където и да отидете.КУКА за окачване на шапки - лесно се поставя и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка.Лесно се отстранява без увреждане на повърхността, могат да се използват отново след почистване и изсушаване.Осъществяване Списък 2 x висящи куки Характеристики -Материал : полипропилен закачалка за колан. -Цвят : Сив Въртящи окачен на куката. -Размер : прибл.закачалка за вратовръзки размер 5x10x10 виж - Гъвкавост - не само за закачалки в гардероба, чанти за равенство и градинска суха обувки от гладка пластмаса покритие и гарантира, че дрехите никога не sag на кука за колан. - Изработен от екологично чист материал полипропилен, добре полирани, малко гъвкава, но доста здрав въртящата се закачалка. -Тези куки го правят подходящ и удобен за домашна или офис употреба, кука за притежателя на шал. - въртящи се на 360 градуса куки са подходящи за закачалки за колан, шал, шапка, чадър, багаж, вратовръзка и други аксесоари. - Не е нужно да го инсталирате.Красив, компактен, лесен двустепенна окачен на куката.Описание на продукта Пластмасова закачалка за колан Му също е доста удобно да се взема със себе си при пътуване, като се гарантира, че вашите вещи ще бъдат грижливо изложени.кука за шапка и шал Тези куки са подходящи и удобни за домашна или офис употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти