.

.

Аксесоари за системи за капково напояване на градината, VIEUE 20 Броя Сиви дейности при поливане на инжекторите с тройником диаметър 4/7 мм и спрей дюза за маркуч за пол?

Аксесоари за системи за капково напояване на градината, VIEUE 20 Броя Сиви дейности при поливане на инжекторите с тройником

BGN 0.67

Наличност
На склад

Много подходящ за поливане на стайни растения, годни за напояване в селското стопанство, тревни площи и градински пръскачки Материал : пластмаса.Налягане на водата : 1,5-3,0 кг Радиус на пръскане : 0,7-0,9 м. Разход : 7,5-8,6 л/Ч. и е Много подходящ за поливане на стайни растения, годни за напояване в селското стопанство, тревни площи и градински пръскачки. Материал : пластмаса.Налягане на водата : 1,5-3,0 кг Радиус на пръскане : 0,7-0,9 м. Разход : 7,5-8,6 л/ч. Поливането е равномерно, както и ниската скорост позволява поливане на почвата, по-пълно да абсорбират вода в кореновата зона на растенията.Количество : 6 бр. Тегло на окото : 23 г. Материал : пластмаса вода под Налягане : 1,5-3,0 кг Радиус на пръскане : 0,7-0,9 м Разход : 7,5-8,6 л/ч. В комплекта са включени : 6 теми 100% забележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Моля, разберете, че отклонение от измерване на 1-3 мм, причинени ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти