.

.

Коледен Котешки къща Jiupety, Покрита Котешка легло, L (16,5 x16.5x14.6) Размера Кубчета за котка и Малко куче, Свалящ котешка пещерка с нескользящим дъно, за котки.

Коледен Котешки къща Jiupety, Покрита Котешка легло, L (16,5 x16.5x14.6) Размера Кубчета за котка и Малко куче, Свалящ котешка

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Размер L (16,5 "x16,5"x14,6"), подходящ за кучета и котки с тегло по-малко от 22 кг 【Уютен материал】 Възглавница е изработена от полипропилен памук с висока еластичност, който задържа топлината на тялото.Плака с висока плътност и термоспонжа изпълват стените на дома, докато комбинация от удобни материи може да създаде на вашите пухкави приятели топла стая. 【Уникален дизайн】 Дъното на коледните къщички за котки, изработени от нескользящих мъниста, износоустойчивост и трайни, непромокаеми и влагостойких, домашни любимци, не ще е лесно да се движат, когато сядат на леглото и слезают с нея.Възглавницата може да се пере в машина. 【Стил и Украса】Цветова комбинация и стил бяха внимателно обмислени, което може добре да се комбинира с коледна атмосфера.Сега можеш да си пухкави приятели на коледен подарък. повярвай ми, това ще бъде изненада. 【Чувство на сигурност】 Дайте на своите космати приятели уединение, това е чудесен начин да ги накара да се чувстват в безопасност.Ако се сблъскате с някакви проблеми, екипът Jiupety ви очаква всяка минута.Име на продукта : Закрит Коледен Котешки Подаде Котешка Пещера Легло Свалящ се Моющаяся.Функция : 1、 Той по-добре може да се защити от вятър и запазване на топлината . 2、 Высокоэластичный полипропилен памук е добър за качеството на съня. 3、 Дизайн, цветове и форми комплимент към нашия коледен стил. 4、 Легло е нескользящее дъното и не може лесно да се движите.Материал : полипропилен памук Размери : M (13,8 "x13.6"), L (16,5 "x16.6") Цвят : зелен Помещение включва : 1 x легло за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти