.

.

Калъф Caka за Samsung Galaxy S23 Ultra, калъф S23 Ultra с плъзгащ се капак за фотоапарата и поставка за краката с вградена околовръстен стойка със завъртане на 360 °, Магнитен Защитен ?

Калъф Caka за Samsung Galaxy S23 Ultra, калъф S23 Ultra с плъзгащ се капак за фотоапарата и поставка за краката с вградена околовръстен

BGN 9.99

Наличност
На склад

[Капак на обектива на камерата Caka Slide с защитен калъф-стойка, съвместима с Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G, пуснат през 2023 г [Прибиращият се капак камера] Изящна прибиращият се капак камера с обслужващи рамка 0,2 мм предпазва обектива телефон Samsung S23 Ultra от повреди.Леко оправи с всяка страна, не плъзнете на случаен принцип.Прибиращият се капак предпазва фотоапарата от надраскване и защитава вашата прайваси. [Дизайн с множество възможности за защита за Galaxy S23 Ultra] Калъф S23 Ultra, изработени от твърда задната част на капака от КОМПЮТЪРА, мека рамка от TPU и плъзгащ се капак камера, ще осигури противоударную защита, защита от драскотини и падане. [Функция на преносима стойка за краката] Този калъф Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G с вградена сгъване на 360 ° стойка държи здраво на телефона в хоризонтално гледане.Калъф Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G със стойка удобно се побира на пръста си, ще осигури безопасност при изчакване на телефона и гледане без помощта на ръцете.Забележка : Този калъф не поддържа безжично зареждане. [Съвместим с автомобилен магнитно затваряне] Калъф за телефон S23 Ultra с вградена околовръстен поставка за краката, магнитна капачката е съвместима с магнитни автомобилни елементи, метална нашивка на гърба може да се монтира на протоколи устройствения креплению, за да подобрят своя опит на шофиране.Не включва магнитен кола). [Капак на обектива на камерата Caka Slide с защитен калъф-стойка, съвместима с Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G, пуснат през 2023 г. [Прибиращият се капак камера] Изящна прибиращият се капак камера с обслужващи рамка 0,2 мм предпазва обектива телефон Samsung S23 Ultra от повреди.Леко оправи с всяка страна, не плъзнете на случаен принцип.Прибиращият се капак предпазва фотоапарата от надраскване и защитава вашата прайваси. [Дизайн с множество възможности за защита за Galaxy S23 Ultra] Калъф S23 Ultra, изработени от твърда задната част на капака от КОМПЮТЪРА, мека рамка от TPU и плъзгащ се капак камера, ще осигури противоударную защита, защита от драскотини и падане.

Опции за продукта

Свързани продукти