.

.

50 БР. Подаръчни торбички от зебло с завязками, спално бельо, груб конопен плат, торби от зебло, Чанти за Бонбони, Екстри, Чанта за Коледното Сватбени партита и опаков?

50 БР. Подаръчни торбички от зебло с завязками, спално бельо, груб конопен плат, торби от зебло, Чанти за Бонбони, Екстри, Чанта за Коледното

BGN 9.96

Наличност
На склад

Торби от зебло Опаковка И размер : 4x6 инча (10x14 см) подаръчни пакети от зебло идват с чували от зебло по 50 бр чул с шнурком са идеални за опаковане на подаръци ". Чанти за коледни подаръци с размери 4x6 инча ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО : малки подаръчни торбички, произведени от висококачествен лен, екологично чисти чул и мека повърхност с приятните усещания в ръка и сигурност за съхраняване на бонбони и малки играчки, подаръци, чанти за бонбони.Характеристики на коледни торбички за подаръци : подаръчни пакети с малки размери с размер 4 x 6 инча, изработена от памучни въжета, се различават по якост и твърдост на конструкцията, еластичен край, когато завязки от двете страни са луксозни, малки чанти дантела прозорци, които са лесни за носене.Муслиновые чанти с различна площ : 4x6-цолови тъканни чанти на съвсем малък отлични за чанти за коледни подаръци, чанти за подаръци за Хелоуин, сватбената чанта за бонбони, подаръци за партита, за съхранение на направи си САМ, чанти и калъфи за бижута, чанти за детски играчки, подаръчни торбички на ден на майката, мини-подаръчни торбички, малки чанти на съвсем малък и така нататък. "ОТБЕЛЯЗАНО : подаръчни пакети с размер 4 х 6 инча с завязками отлични за муслиновых чанти, пакети-саше, малки филтър чанти, филтър мешочков с завязками, муслиновых чанти с завязками Не е за деца под 3 години и да се пази от огън ". Подаръчни пакети от зебло с размери 50 бр. с завязками, ленени торбички с размер 4 х 6 инча, торби от зебло, чанти за бонбони, торбички за подаръци за Коледа, сватба парти и занаяти собствените си ръце, Характеристики на опаковката : МАТЕРИАЛ : памук ЦВЯТ : натурален кафяв, вино-червено, бежов, черен ОПАКОВКА : 50 х 4 х 6 инча Подарък пакети от зебло с завязками муслиновые чанти с РАЗЛИЧНА ПЛОЩ : ръкавни чанти с завязками отлични за чанта за коледни подаръци, чанта за подаръци за Хелоуин, чанта за сватбени шоколадови бонбони, сувенири, за партита, за съхранение със собствените си ръце, чанта за бижута, чанта за детски играчки, подаръчни пакети за деня на майката, мини-подаръчни торбички, малки чанти на съвсем малък и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти