.

.

Двойна Видеорегистраторная камера Отпред и вътре FHD 1080P за автомобили, Dvr за автомобили с инфрачервено Нощно виждане, Широка Автомобилна камера 170 °, Секретарят на ш?

Двойна Видеорегистраторная камера Отпред и вътре FHD 1080P за автомобили, Dvr за автомобили с инфрачервено Нощно виждане,

BGN 24.00

Наличност
На склад

Висока резолюция, оборудван с голяма бленда F20, 4 IR лампи, записва видео с висока резолюция 1080 P, преди колата и вътре в него. 2-канален запис, по-широк ъгъл на видимост, 170 ° отпред Свържете фотоапарата на арматурното табло в запалката на колата с помощта на зарядно устройство, обикновено автомобилна камера на арматурното табло се включва и записа при стартиране на двигателя, спестява и изключване на захранване с автоматично спиране на двигателя. 【Гаранция】Vlokda дава гаранция от една година.Ако имате някакви въпроси относно ring dash cam, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме техническа поддръжка в рамките на 7 * 24 часа. 【Двойна видеорегистраторная камера 1080 P отпред и вътре】 Видеорекордер Vlokda X50 оборудван с двуканална система, която осигурява предна камера при 170 ° c и вътрешна камера салон, камера салон може да се върти на 180 °.Благодарение на 2-инчов широк IPS-екран на камерата dash front cam и dash камера за запис вътре в колата, едновременно се отстранява предната част на пътя и вътрешната част на купето в режим dual 1920x1080 P със скорост 30 кадъра в секунда, като на всеки детайл от предната част и интериора на автомобила по време на движение.Идеален за автомобилистите, шофьори на таксита, семейства. 【Двойна видеорегистраторная камера със супер инфрачервено нощно виждане】 Автомобили видеорегистраторная камера, която разполага с голяма бленда f / 2.0 и технологията WDR, подобрява яснотата на изображението с видеорегистратора, dvr правят нощни снимки по-ярка.4 IR подсветка, отправени към салону, точно определи водача и пътника дори в пълна тъмнина.Ако функцията за нощно виждане включена, а вид салон сив, можете просто да намерите функция, наречена "Звук на снимане", е да го изключите, и вид на салона автомобилната камера ще се върне към нормалния си цвят. 【G-сензор върху арматурното табло】 Автомобилна камера dash камера с вграден сензор за гравитация с регулируема чувствителност автоматично откриване на внезапен удар / сблъсък и спешно блокира отснятый материал в "файл на събитията", за да се предотврати презаписване на видео.Забележка : Моля, dash камера за товарни автомобили регулиране на чувствителността на "ниско", за да се избегне лека блокиране на видеоклипове и запълване на SD-карта. 【Мониторинг на паркиране с помощта на видеорегистраторов и откриване на движението】Когато dvr за коли откриване на сблъсък, те автоматично включатся и запишут 30 секунди защитен видео, след което автоматично се отключатся, ако имате нужда от денонощно наблюдение на паркинга, просто включете ги към хардуера на кит. (трябва да закупите отделно).Откриване на движение : Тази функция може да стартира автоматично влизане в режим на готовност, когато засече движещ се обект преди околовръстен автомобилна камера.

Опции за продукта

Свързани продукти