.

.

Течен гланц масло BLMIEDE High Gloss Изсветлява кожата на лицето и тялото, Изсветлява цялото тяло, Краси Черен плаж и Секси гривна с обем от 10 мл (Хакове, един размер)

Течен гланц масло BLMIEDE High Gloss Изсветлява кожата на лицето и тялото, Изсветлява цялото тяло, Краси Черен плаж и Секси гривна с

BGN 3.33

Наличност
На склад

2 Нанесете отделят капки отделно или в състава на любимия си , и козметични средства, за да конфигурирате своя блестящ тен. Идеален за пръскане за подобряване и изравняване на кожата.Намалява като недостатъци, разширени Вени, Малки стрии И промяна в цвета на кожата. Формула лесно се абсорбира от кожата, образувайки с матирано покритие, което е идеално за полиране на всеки участък от тялото, на която искате да изглеждате много добре. Кожата на пипане е мека, еластична и гладка, със слънце да свети послевкус. Мелирование Създава фин блясък, подобрява цвета, тенът се запазва през цялата нощ.Идеален за пръскане За подобряване на състоянието и изравняване на кожата.Высокоглянцевая течност, осветляющая масло за лице и тяло, изсветлява цялото тяло, краси черен плаж и сексуальная10 мл гривна Высокоглянцевая течност, осветляющая масло за лице и тяло, изсветлява цялото тяло, краси черен плаж и сексуальнаяматериал : absцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)(Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Опции за продукта

Свързани продукти