.

.

Rajasthaniartdecor през Цялата Калъф за пуфа Калъф за възглавница Памук с Помпоном Калъф за пуфа за Медитация за всекидневна стая в Общежитието на Цвят Размер 32 Инча (само з?

Rajasthaniartdecor през Цялата Калъф за пуфа Калъф за възглавница Памук с Помпоном Калъф за пуфа за Медитация за всекидневна стая в Общежитието

BGN 0.33

Наличност
На склад

100% памукКръгла подови калъфка за възглавница Плат 100% памук. Размер : 32 инча (80 см) под формата на кръгла.Използвайте за мека мебел, дивани, всекидневна, спални, домашен интериор, вътрешен външен декор, подово декор, детски седалки, седалки за медитация, подложка за йога и т. Инструкции за грижа : Ръчно пране, пране на обикновена вода, не използвайте четка и белина, за да изсъхнат на сянка.Калъф за пуфа Rajasthaniartdecor, калъф за възглавница.Добавете декоративни елементи в хола и дома.Използвайте за мека мебел, дивани, всекидневна, спални, домашен интериор, вътрешен външен декор, подово декор, детски седалки, места за медитация, подложка за йога и т. Грижи за пране : Машинно / ръчно пране с помощта на меки почистващи препарати.Не отбеливайте и не перете отделно за първи път. Размер : 32 инча (80 см) материал : 100% памук.

Опции за продукта

Свързани продукти